Μέγας είσαι Λούκα: Η ασύλληπτη 50άρα κόντρα στους Σανς (vid)

Μέγας είσαι Λούκα: Η ασύλληπτη 50άρα κόντρα στους Σανς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:42 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 26.12.2023

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν σε πνεύμα Χριστουγέννων και έκανε δώρο μια αδιανόητη εμφάνιση, μετρώντας 50 πόντους κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, μέσα στην Αριζόνα.

Η βραδιά των Χριστουγέννων είχε έναν πολύ μεγάλο πρωταγωνιστή στο ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Λούκα Ντόντσιτς, που πήρε από το χέρι τους Ντάλας Μάβερικς και τους οδήγησε εκ του ασφαλούς στην Αριζόνα, απέναντι στους Σανς. Έναν αντίπαλο που τον ξέρει καλά και κόντρα στον οποίο έχει καταγράψει μερικές πολύ μεγάλες εμφανίσεις.

Το κοντέρ αυτή τη φορά σταμάτησε στους 50 πόντους για τον ηγέτη της ομάδας του Τζέισον Κιντ, που σούταρε 15/25 σουτ, ενώ παράλληλα είχε 15 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 τάπες, για να «γεμίσει» ακόμα περισσότερο την στατιστική του στο παιχνίδι του Footprint Center.

Την επίδοση αυτή τη συνδύασε με ρεκόρ, καθώς έφτασε τους 10.000 πόντους στο ΝΒΑ, όλους με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς. Η επίδοση αυτή μάλιστα ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς ο Ντόντσιτς έγινε ο έκτος πιο γρήγορος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο, σε ηλικία 24 χρονών και 300 ημερών, αλλά και ο έβδομος, με βάση τα παιχνίδια που έχει παίξει στη λίγκα (358 αγώνες).

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τη μεγάλη εμφάνιση του Σλοβένου σούπερ σταρ κόντρα στους Σανς: