Λούντζης: «Επικίνδυνη ομάδα η Βιλερμπάν, στον πρώτο γύρο μας έκανε ζημιά»

Μιχάλης Λούντζης

i

©Intime

Λούντζης: «Επικίνδυνη ομάδα η Βιλερμπάν, στον πρώτο γύρο μας έκανε ζημιά»

Νίκος Καλαμπάκας 16:46 - 28.03.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν την Τετάρτη 29/3 στο ΣΕΦ, σε έναν αγώνα που οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ στην προσπάθειά του να τερματίσει πρώτος στην regular season της Euroleague και ο Μιχάλης Λούντζης στις δηλώσεις του επισήμανε ότι οι Γάλλοι είναι καλή ομάδα που είχε κάνει ζημιά στους ερυθρόλευκους στον πρώτο γύρο.

Final Four και εκλογές: Πώς μπορούν να ψηφίσουν στις 21 Μαΐου οι Έλληνες που θα βρίσκονται στο Κάουνας
EUROLEAGUE

13:56 - 28.03.2023

Final Four και εκλογές: Πώς μπορούν να ψηφίσουν στις 21 Μαΐου οι Έλληνες που θα βρίσκονται στο Κάουνας

Οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (28/3) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανήμερα του τελικού της Euroleague. Τo Sportal διώχνει... το άγχος σε όσους θέλουν να βρεθούν στο Κάουνας και ανησυχούν για την ψήφο τους.

Αρχικά ο Λούντζης αναφέρθηκε στον αυριανό αντίπαλο των ερυθρόλευκων:

«Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο μια ενδεχόμενη νίκη θα μας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας. Το θέλουμε πάρα πολύ. Για αυτό δουλεύουμε όλη τη χρονιά. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες, γιατί παίζουμε τη Βιλερμπάν. Θυμόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο, που ήμασταν μπροστά με μεγάλη διαφορά και στο τέλος χάσαμε. Η Βιλερμπάν είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ σκληρά, έχει κάνει κάποιες μεγάλες νίκες. Θα έρθουν εδώ για τη νίκη. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά και να μην τους αφήσουμε να παίξουν το παιχνίδι τους».

Για τον αν υπάρχει χαλάρωση στους Πειραιώτες: «Όχι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το πλεονέκτημα έδρας δεν είναι ακόμα σίγουρο, οπότε συνεχίζουμε και παλεύουμε για να το εξασφαλίσουμε και να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη. Μετά να συνεχίσουμε με τους αγώνες των play-offs. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Τώρα κι αν έχουμε κίνητρο. Πραγματικά τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια, αυτά που μετράνε. Κρατάμε κεφάλι κάτω, μένουμε συγκεντρωμένοι και παίζουμε το παιχνίδι μας».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Ξεκινάμε από την άμυνα και θέτοντας το δικό μας ρυθμό στον αγώνα. Στην άμυνα να τους πιέσουμε πάρα πολύ και να μην τους αφήσουμε να παίξουν με άνεση είναι πάρα πολύ σημαντικό και νομίζω πως όπως έχει αποδειχτεί σε όλα τα παιχνίδια που το κάνουμε αυτό, αν όχι όλες τις φορές, τις περισσότερες, καταφέρνουμε και κερδίζουμε».