Λυκογιάννης: «Κάποιοι παίκτες μας ήταν σε κακή βραδιά»
i

© Intime

Λυκογιάννης: «Κάποιοι παίκτες μας ήταν σε κακή βραδιά»

Sportal newsroom 21:49 - 16.02.2023

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από το Περιστέρι στον προημιτελικό των δύο ομάδων για το Fianl 8 και σύμφωνα με τον προπονητή του, Άρη Λυκογιάννη, έφταιξε το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες του ήταν σε κακή βραδιά.

Στην κακή βραδιά κάποιων παικτών του απέδωσε την ήττα από το Περιστέρι και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, ο κόουτς του δικέφαλου του βορρά, Άρης Λυκογιάννης.

«Δύο Αοράκια» αλλά πολλές προοπτικές - Το γήπεδο του Final 8
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:15 - 16.02.2023

«Δύο Αοράκια» αλλά πολλές προοπτικές - Το γήπεδο του Final 8

Στο Kλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου, το… στολίδι της Κρήτης, που φιλοξενεί το Final 8 του Κυπέλλου, φιλοξένησε και το Sportal. Περιηγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις, που έχουν δημιουργήσει ήδη ιστορία και σκοπεύουν να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε όρεξη για δικαιολογίες. Ο ίδιος, επισημαίνοντας τους λόγους της ήττας σημείωσε ότι η ομάδα του έχασε το μομέντουμ όταν έκανε αλλαγές, ενώ στάθηκε και στην κακή βραδιά των παικτών του:

«Όταν κάναμε αλλαγές από τον πάγκο χάσαμε το μομέντουμ. Δικαίως το Περιστέρι πήρε τη διαφορά και την κράτησε ως το τέλος. Αρκετά βασικά μας στελέχη βρέθηκαν σε κακή βραδιά και κάθε φορά που θέλαμε να γυρίσουμε κάτι γινόταν. Δίκαια πέρασε το Περιστέρι. Ήμασταν άστοχοι και κάναμε πολλά λάθη, που είναι ανεπίτρεπτο για έναν ημιτελικό», ήταν τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Το Περιστέρι δυσκολεύτηκε, αλλά μόνο για δέκα λεπτά. Μετά την πρώτη περίοδο κυριάρχησε στο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε ποτέ λύση μέχρι το τελικό 77-65. Πρώτος σκόρε για το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη ήταν ο Μάρκους Ντένμοντ με 23 πόντους, ενώ ο Δημήτρης Μαργαρίτης ήταν καταλυτικός (16 πόντοι). Ειδικά, όσο ο ΠΑΟΚ ήταν... μέσα στο παιχνίδι. Πλέον οι Πρίγκιπες βρίσκονται στον ημιτελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ (που απέκλεισε στην παράταση τον Πανιώνιο) και το όραμα τους δεν είναι μακριά. Θέλουν να παίξουν στον τελικό και βρίσκονται ένα βήμα πριν.