Συναγερμός και στην Ευρωλίγκα: Εγκλωβισμένη λόγω των επιθέσεων η Μακάμπι, στον... αέρα το ματς των Play In

Μακάμπι

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Συναγερμός και στην Ευρωλίγκα: Εγκλωβισμένη λόγω των επιθέσεων η Μακάμπι, στον... αέρα το ματς των Play In

Sportal newsroom 09:18 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 14.04.2024

Μετά τις πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπορεί με βάση τα τωρινά δεδομένα να πετάξει στο Βελιγράδι κι είναι άγνωστο αν θα υπάρξει τρόπος για να ταξιδέψει στη σερβική πρωτεύουσα. Ως εκ τούτο η «μάχη» με την Μπασκόνια για τα play in της EuroLegaue είναι στον... αέρα.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Μπασκόνια, ο οποίος έχει οριστεί για την Τρίτη 16 Απριλίου στις 20:00 για τα playin της EuroLeague βρίσκεται στον... αέρα.

Ο λόγος είναι οι πυραυλικές επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ από το βράδυ του Σαββάτου (13/4). Η «ομάδα του λαού» είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, απέναντι στη Χάποελ Χολόν και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στη χώρα της. Ωστόσο ο εναέριος χώρος σε Ισραήλ, Ιράκ, Ιορδανία παραμένει κλειστός προς ώρας και ένεκα των περιορισμών αυτών, δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Βελιγράδι. Θυμίζουμε ότι λόγω του πολέμου στην Παλαιστίνη η Μακάμπι έχει δώσει όλα τα ματς της για τη EuroLeague στη σερβική πρωτεύουσα.

Σε ποια πόλη και με πόσο κόσμο της Μακάμπι θα παίξει ο Παναθηναϊκός αν βρει μπροστά του τους Ισραηλινούς
EUROLEAGUE

08:57 - 14.04.2024

Σε ποια πόλη και με πόσο κόσμο της Μακάμπι θα παίξει ο Παναθηναϊκός αν βρει μπροστά του τους Ισραηλινούς

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα Playoffs της Euroleague, όμως άγνωστο είναι το πόσο κόσμο θα έχει στο πλευρό της, ενώ σίγουρο δεν είναι ούτε το σε ποιο γήπεδο του Βελιγραδίου θα παίξει!

Σύμφωνα με τα ισραηλινά Μέσα η πτήση είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (14/4), αλλά έχει μεταφερθεί προς το βράδυ. Η κατάσταση είναι κρίσιμη κι έτσι οι Ισραηλινοί δεν γνωρίζουν αν και πως θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για το ματς με την Μπασκόνια.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του ζευγαριού τερματίζει στην 7η θέση και από εκεί προκύπτει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs της EuroLeague.