Πάει Βελιγράδι, αλλά μόνο με θαύμα στο Game 3 με Παναθηναϊκό ο Μπόλντουιν

Ουέιντ Μπόλντουιν

Πάει Βελιγράδι, αλλά μόνο με θαύμα στο Game 3 με Παναθηναϊκό ο Μπόλντουιν

Sportal newsroom 11:36 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:45 - 15.05.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντουιν θα μεταβεί στο Βελιγράδι για να βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του, στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενόψει των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο η συμμετοχή του στο Game 3 της Τρίτης (30/04, 20:00) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Το ερωτηματικό με την παρουσία του Ουέιντ Μπόλντουιν στη συνέχεια της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμένει, με τον Αμερικανό γκαρντ να κάνει μεγάλη προσπάθεια.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση την οποία αποκόμισε στο Game 1 της σειράς, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η οποία δεν του επιτρέπει να είναι στο 100% από αγωνιστικής πλευράς. Κάτι που φάνηκε και στο 2ο παιχνίδι, όπου δεν αγωνίστηκε.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα βρισκόταν στην Κροατία για πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Παρ' όλα αυτά η αμφιβολία σχετικά με τη συμμετοχή του στο Game 3 παραμένει.

Το πρωί της Δευτέρας ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στο Βελιγράδι, με ξεχωριστή πτήση από εκείνη που αναχώρησε από το Τελ Αβίβ η ομάδα, ώστε να είναι στο πλευρό των συμπαικτών του. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τρίτης δεν είναι με το μέρος του, με τον εκρηκτικό γκαρντ να κάνει... αγώνα δρόμου, ώστε να αγωνιστεί στη συνέχεια της σειράς.