Μανωλόπουλος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Σωτήρης Μανωλόπουλος

i

Σωτήρης Μανωλόπουλος / © Intime

Μανωλόπουλος: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Sportal newsroom 23:13 - 24.02.2023

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Σερβίας στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Σερβίας στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μόνο ενθουσιασμένος μπορούσε να είναι από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τους Σέρβους. Η νίκη ήταν ο ένας παράγοντας, η συνολική ανταπόκριση στις απαιτήσεις του αγώνα ο άλλος, με συνέπεια να ικανοποιηθεί και ο κόσμος που πήγε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και απόλαυσε μια μάχη μέχρι τέλους.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους, μας βοήθησαν πάρα πολύ, μας έδωσαν πολλή ενέργεια και δεν καταθέσαμε ποτέ τα όπλα. Για μένα είναι σπουδαία υπόθεση να βλέπω γεμάτο το γήπεδο όποτε παίζει η Εθνική, είναι πολύ σημαντικό οι Έλληνες να έρχονται να βλέπουν την ομάδα αυτή. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πίστεψαν στη νίκη και δεν τα παράτησαν ποτέ. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και γι' αυτό νικήσαμε. Είχαμε μόλις τέσσερις ημέρες προπονήσεων, αλλά τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Μουράτος: «Όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν»

Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη της Ελλάδα κόντρα στη Σερβία ο Βασίλης Μουράτος. Ο αρχηγός της Εθνικής σχολίασε ότι όλοι οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν στον αγώνα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. 

«Είναι μια μεγάλη νίκη για το ελληνικό μπάσκετ, το να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο, με πολλά παιδιά. Είναι μεγάλη τιμή και έξτρα κίνητρο για μας. Δεν είχε σημασία που είχαμε ήδη προκριθεί, ξέρουμε πόσο μεγάλος αντίπαλος είναι η Σερβία και τους σεβόμαστε πολύ. Όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και καταφέραμε να επιστρέψουμε παρότι βρεθήκαμε στο -13. Ήταν μια τεράστια νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους», τόνισε ο Βασίλης Μουράτος.