O Χεζόνια για την... εικόνα της Ρεάλ: «Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε!»
i

© Euroleague Basketball

O Χεζόνια για την... εικόνα της Ρεάλ: «Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε!»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:10 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:15 - 17.05.2024

Η εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια για την 33η αγωνιστική ήταν για τον Μάριο Χεζόνια ένα... καμπανάκι, που δεν δίστασε να πάρει την πρωτοβουλία και να το «χτυπήσει».

Το όνομά του την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν «ακούγεται» για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, ίσως στην καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Και ο δεύτερος αφορά στις φήμες περί αποχώρησης του από την Ρεάλ Μαδρίτης και την πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μάριο Χεζόνια όμως, προς το παρόν αγωνίζεται με τους Μαδριλένους και μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Euroleague, αυτό που ήθελε να πει ήταν πως «αντιλαμβάνομαι πως οι αντίπαλοί μας... καίγονταν για τη νίκη, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα. Έπρεπε να φανούμε αντάξιοι των δυνατοτήτων μας».

Τα τρία σενάρια που φέρνουν ντέρμπι «αιωνίων» στα Playoffs - Ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας σε κάθε ένα απ' αυτά
EUROLEAGUE

08:17 - 06.04.2024

Τα τρία σενάρια που φέρνουν ντέρμπι «αιωνίων» στα Playoffs - Ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας σε κάθε ένα απ' αυτά

Υπάρχουν τρία σενάρια που μπορεί να προκύψουν την τελευταία αγωνιστική και να οδηγήσουν σε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στα Playoffs της Euroleague. Και στα τρία θα πρέπει κατ' αρχάς οι «πράσινοι» να χάσουν από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ την 34η και τελευταία αγωνιστική, ενώ υπάρχει ακόμα και η περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας...

Ο ίδιος έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια για να προσφέρει στην Ρεάλ κάτι καλύτερο, είχε 18 πόντους στην αναμέτρηση, τους περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του, αλλά στο μυαλό του «ήταν ντροπιαστική η εικόνα μας» και εξήγησε πως νοιώθει έτσι και το ίδιο πιστεύει ότι νοιώθουν και οι συμπαίκτες του γιατί «έχουμε κάνει μία τρομερή προσπάθεια όλη τη σεζόν και δεν γίνεται να την ακυρώνουμε».

Στην πραγματικότητα ο 29χρονος Κροάτης φόργουορντ... χτυπάει το καμπανάκι, διότι ξέρει καλά πως «αν δεν είμαστε σοβαροί τώρα, όλη η προσπάθεια μπορεί να πάει χαμένη».

Δεν πανικοβάλετε όμως, γιατί όπως καταλήγει «στην ομάδα έχουμε παίκτες γεννημένους νικητές. Όλοι θέλουμε τη νίκη πάση θυσία και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε, να συνεργαζόμαστε γιατί πλέον αν δεν τα κάνει αυτά, πας... σπίτι σου!».

🔴 Μπάγερν - Παναθηναϊκός 75-82: Άλωσε το BMW Park και αγκάλιασε το πλεονέκτημα!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!