Παράνοια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο προφίλ του Χεζόνια: «Γύρνα πίσω»
i

© Intime

Παράνοια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο προφίλ του Χεζόνια: «Γύρνα πίσω»

Sportal newsroom 12:28 - 22.05.2023

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Μάριο Χεζόνια.

«Τρέλα» επικρατεί για τον Μάριο Χεζόνια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι του τριφυλλιού δεν ξεχνούν το πέρασμα του Κροάτη από την ομάδα τους και εκδηλώνουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο.

Ο Μάριο Χεζόνια, μετά το τέλος του τελικού της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. «Μου έστειλαν χιλιάδες μηνύματα σε twitter και instagram πριν το ματς για να μου ευχηθούν καλή επιτυχία και να νικήσω τον Ολυμπιακό στον τελικό», σημείωσε σχετικά ο Κροάτης φόργουορντ της ισπανικής ομάδας στην κάμερα του Sportal. 

Ο Μάριο Χεζόνια, που κατέκτησε το πρώτο του τρόπαιο της Euroleague, μετά το τέλος της απονομής ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία με την κούπα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν κατά δεκάδες και σχολίασαν στην ανάρτησή του.

Τα τριφύλλια κυριάρχησαν στα σχόλια. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που του έγραφαν να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Ο Χεζόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του τριφυλλιού για τέσσερις μήνες από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Η μεταγραφή του προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο που κατέκλυσε το αεροδρόμιο στην υποδοχή του, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πανηγύρισε το νταμπλ.