Έκλεισε τον Στέφεν Ουγκοτσούκου το Μαρούσι

Έκλεισε τον Στέφεν Ουγκοτσούκου το Μαρούσι

Χρήστος Τσάλτας 09:00 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 09.08.2023

Το Μαρούσι συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς το χτίσιμο ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα των βορείων προαστίων να φτάνει -σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal- σε συμφωνία με τον Στέφεν Ουγκοτσούκου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι τελευταίες μέρες είναι έντονες στο στρατόπεδο του Αμαρουσίου. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει πατήσει γκάζι για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Ήδη μάλιστα ο Γιώργος Σκαραφίγκας και οι συνεργάτες του όχι απλώς έχουν εντοπίσει στόχους για τη νέα σεζόν, αλλά έχουν προχωρήσει και στις πρώτες κινήσεις.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος βρίσκεται προ των πυλών του κλειστού του Αγίου Θωμά, την ίδια ώρα που ο Στέφαν Πένο και ο Αϊζάια Όσμπορν αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα στην περιφέρεια, στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Ο σχεδιασμός προχωράει με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ένας ακόμα παίκτης βρίσκεται προ των πυλών. Ο Στέφεν Ουγκοτσούκου αναμένεται να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα του Αμαρουσίου και να αποτελέσει κομμάτι του ρόστερ.

Ο 27χρονος φόργουορντ κατάγεται από τη Νιγηρία και έχει ύψος 2,01μ. Είναι απόφοιτος του ΜακΝις και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παραλίμνι, Σοντερντάλε και Αλ Αχλί. Στο Κατάρ μέτρησε 15,2 πόντους, και 9,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με 52,3% στα δίποντα στα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα. Διακρίνεται για το αθλητικό παιχνίδι του, αλλά και για την ικανότητα να απειλεί κοντά στο καλάθι.

Το Μαρούσι με την κίνηση αυτή εντόπισε τον τρίτο ξένο της νέας σεζόν, με τον σχεδιασμό να προχωράει κανονικά καi το βάρος να πέφτει πλέον στην φροντ λάιν.