Έκλεισε τον Τζούστον το Μαρούσι

Έκλεισε τον Τζούστον το Μαρούσι

Χρήστος Τσάλτας 16:43 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 09.08.2023

Το Μαρούσι συνεχίζει να κινείτια δυναμικά στην αγορά, με την ομάδα των βορείων προαστίων να φτάνει σε οριστική συμφωνία με τον Σακούρ Τζούστον, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.

Ο σχεδιασμός του Αμαρουσίου για τη σεζόν 2023-24 συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμο, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων ετοιμάζεται για επιστροφή στα «μεγαά σαλόνια», έπειτα από 12 χρόνια απουσίας από τη μεγάλη κατηγορία. Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας έχει πατήσει γκάζι, ώστε το ρόστερ να ολοκληρωθεί με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

Οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Στέφαν Πένο, Αϊζάια Όσμπορν και Στέφεν Ουγκοτσούκου αναμένεται να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων, την ίδια ώρα που προ των πυλών του κλειστού του Αγίου Θωμά βρίσκεται και ο Χάρης Γιαννόπουλος, με την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα να είναι αποφασισμένη να χτίσει μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Το βάρος έπεσε στην φροντ λάιν τις τελευταίες μέρες και ήδη το Μαρούσι κατάφερε να φτάσει σε οριστική συμφωνία με έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά την Basket League.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Σακούρ Τζούστον θα βρεθεί και πάλι στη χώρα μας, αυτή τη φορά για χάρη του Αμαρουσίου. Η συμφωνία έκλεισε ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη, που αναμένεται να είναι ένα από τα σημεία αναφοράς στην φροντ λάιν ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Τζούστον την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου, όμως το δεύτερο μισό της σεζόν τον βρήκε στην Γερμανία, για χάρη της Όλντενμπουργκ. Τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα, με το Μαρούσι να είναι ο τρίτος σταθμός του στη χώρα μας, μετά τον Άρη και το Περιστέρι.