Ματέο ενόψει Ολυμπιακού: «Έχει την καρδιά του πρωταθλητή, αξίζει όλο το σεβασμό μου»

Τσους Ματέο

Ματέο ενόψει Ολυμπιακού: «Έχει την καρδιά του πρωταθλητή, αξίζει όλο το σεβασμό μου»

Ο Τσους Ματέο και ο Γκάμπριελ Ντεκ έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της Πέμπτης (25/1) κόντρα στον Ολυμπιακό λέγοντας τα καλύτερα για τους «ερυθρόλευκους» και για την προσοχή που πρέπει να δώσουν στο παιχνίδι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Euroleague (25/1, 21:45) και ο Τσους Ματέο μίλησε με τα καλύτερη λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Ματέο:

«Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τον σεβασμό στην Ευρώπη για όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια, για τον τρόπο που παίζει, για τον προπονητή του και επειδή έχει ένα αγωνιστικό στυλ που είναι εύκολο να αναγνωρίσεις. Είναι μια ομάδα με μεγάλη προσωπικότητα, καλούς παίκτες και την καρδιά του πρωταθλητή»

Για την απώλεια του Κώστα Σλούκα και του Σάσα Βεζένκοβ δήλωσε: «Είναι μια πολύ καλή δομημένη και οπλισμένη ομάδα. Είναι αλήθεια πως έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ, αλλά έχουν καλύψει πραγματικά καλά τα κενά μέχρι να έρθουν οι τραυματισμοί και τώρα αποκτούν και πάλι τη γνωστή τους συνέπεια. Αν του το επιτρέψουν οι τραυματισμοί, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει ψηλά γιατί είναι μια πρωταθλήτρια ομάδα με καρδιά και περηφάνια που πάντα βγαίνει μπροστά στις κρίσιμες στιγμές. Για τον λόγο αυτό αξίζουν όλο τον σεβασμό μου»

Παράλληλα, δηλώσεις για το ματς με τον Ολυμπιακό έκανε και ο Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος δήλωσε την προσοχή που πρέπει να δώσει με τους συμπαίκτες του κόντρα στους «ερυθρόλευους».

Οι δηλώσεις του φόργορντ της Ρεάλ:

«Θα πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μία καλή ομάδα στα ριμπάουντ και στα τρίποντα. Όταν παίζουμε στο γήπεδό μας είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, με την στήριξη των φιλάθλων μας. Θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ για να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Θα πρέπει να βάλουμε όλον τον χαρακτήρα μας στο παρκέ, καθώς αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετική ομάδα με μεγάλα ονόματα, που παίζει καλά και αυτό απαιτεί να δώσουμε το καλύτερό μας».

Μπαρτζώκας: «Αμφίβολος και ο Γκος με Ρεάλ, κοιτάζουμε την αγορά για παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα»
EUROLEAGUE

16:33 - 24.01.2024

Μπαρτζώκας: «Αμφίβολος και ο Γκος με Ρεάλ, κοιτάζουμε την αγορά για παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρεάλ (25/1) και παραδέχθηκε πως οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν την αγορά για άμεση ενίσχυση.