Με Μαυροκεφαλίδη ο Ιωνικός κόντρα στον Προμηθέα
i

© Intime

Με Μαυροκεφαλίδη ο Ιωνικός κόντρα στον Προμηθέα

Sportal newsroom 20:06 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 20.01.2023

Επιστροφή του Μαυροκεφαλίδη στη δωδεκάδα του Ιωνικού ενόψει του αυριανού (21/1) αγώνα με τον Προμηθέα.

Ο Ιωνικός υποδέχεται στη Νίκαια τον Προμηθέα με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από την ήττα από τον Κολοσσό και τα όσα αυτής επακολούθησαν.

Οι Νικαιώτες προέρχονται από βαριά ήττα, που έφερε πολλά σχόλια και έναν φάκελο προς διερεύνηση και κόντρα στον προμηθέα αύριο (21/1) θα ψάξουν το γιατρικό που θα διαλύσει τις σκιές και θα επεναφέρει την ηρεμία στην ομάδα.

Στη δωδεκάδα της ομάδας αναμένεται να επιστρέψει ο Μαυροκεφαλίδης, που ήταν και ο «πονοκέφαλος» της τελευταίας στιγμής στη Ρόδο αφού δεν είχε αγωνιστεί. 

Κανονικά θα αγωνιστούν και οι Παρκς και Σίμονς που βγάλανε όλη την προετοιμασία στη διάρκεια της εβδομάδας καθώς δεν αποτέλεσαν παρελθόν, μιας και δεν βρέθηκε κάτι καλύτερο στην αγορά για την ενίσχυση της ομάδας. 

Παράλληλα, η ΕΟΚ συνεχίζει τις προσπάθειες για να υπάρξει διαλεύκανση σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι Κολοσσός – Ιωνικός. Η ΕΟΚ κατέθεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο τον φάκελο του αγώνα Κολοσσός Ιωνικός στον Αθλητικό Εισαγγελέα, αλλά και στα ΕΠΑΘΛΑ (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας), προκειμένου να δημιουργηθεί ένας «χάρτης» της υπόθεσης και να καταρτιστεί μία λίστα με τα άτομα που θα πρέπει να κληθούν για να παραδώσουν στοιχεία και να προχωρήσουν σε διευκρινήσεις, με την Ελληνική Ομοσπονδία να μην μένει μόνο εκεί.

Στον Ιωνικό φυσικά προτεραιότητα είναι το αγωνιστικό κομμάτι και άπαντες επικεντρώνονται στον αυριανό αγώνα με τον Προμηθέα. Οι Νικαιώτες προέρχονται από την ήττα στη Ρόδο από τον Κολοσσό H Hotels που ήταν και η τρίτη πιο «βαριά» στην ιστορία τους στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αφού σημειώθηκε με διαφορά 41 πόντων (89-48). Ο Ιωνικός σημείωσε και τις τρεις νίκες του ως γηπεδούχος έχοντας συνολικό ρεκόρ 3-3 στο γήπεδο του. Πέραν από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τα υπόλοιπα τέσσερα που έδωσε σε αυτό κρίθηκαν με μονοψήφιες διαφορές.