Μια στιγμή του Σλούκα στον Ολυμπιακό κρίθηκε η κορυφαία της σεζόν στην Euroleague (vid)

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας/ ©Intime

Μια στιγμή του Σλούκα στον Ολυμπιακό κρίθηκε η κορυφαία της σεζόν στην Euroleague (vid)

Sportal newsroom 23:42 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 15.07.2023

Τις 10 καλύτερες στιγμές της σεζόν παρουσίασε η Euroleague, με τον Τόμας Ουόκαπ και το εντυπωσιακό του κάρφωμα να δεσπόζει και τον Κώστα Σλούκα να κατακτά την κορυφή χάρη στο buzzer beater κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Το θέαμα στην φετινή Euroleague ήταν πλούσιο, με τις εντυπωσιακές στιγμές να διαδέχονται η μία την άλλη και τις ομάδες να χαρίζουν θέαμα τόσο στην κανονική διάρκεια της σεζόν, όσο και στα πλέι οφ. Έτσι, η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε τις 10 καλύτερες στιγμές της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ έντονη παρουσία ακόμα μια σεζόν. Αυτό γιατί οι Πειραιώτες χάρισαν θέαμα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών. Ο Τόμας Ουόκαπ «πέταξε» στο καλάθι της Βίρτους Μπολόνια, στην αναμέτρηση της Segafredo Arena και κέρδισε μια θέση στο Top-10 της σεζόν.

Όσο για την κορυφή; Αυτή ανήκει στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος με το μεγάλο σουτ που πέτυχε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στο Game 3 των πλέι οφ στην Πόλη, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, χαρίζοντας μια από τις πιο σπουδαίες στιγμές των τελευταίων ετών στη διοργάνωση.

Δείτε το Top 10 των καλύτερων φάσεων της σεζόν στην Euroleague: