Οι Νετς ζητούν κάτι συγκεκριμένο για τον Κρόουντερ και οι Μπακς τους το προσφέρουν
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζάι Κρόουντερ / © photo by Jonathan Daniel / Getty Images / Ideal Images

Οι Νετς ζητούν κάτι συγκεκριμένο για τον Κρόουντερ και οι Μπακς τους το προσφέρουν

Γιώργος Γαβριλάκης 11:58 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 09.02.2023

Ο 32χρονος Τζάι Κρόουντερ λίγα λεπτά μετά την ανταλλαγή του από τους Σανς, κατάλαβε ότι δεν έχει μέλλον στο Μπρούκλιν. Οι Νετς ζητάνε από τις ομάδες που ενδιαφέρονται μελλοντικά draft pick και το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει αρκετά διαθέσιμα.

Πριν καν μετακομίσει στο Μπρούκλιν για τους Νετς, ο Τζάι Κρόουντερ, ο οποίος άφησε τους Σανς μέσω της ανταλλαγής που έστειλε στο Φοίνιξ τον Κέβιν Ντουράντ, αναμένεται να μπει σε νέο πακέτο ανταλλαγής. 

Οι Νετς, που πλέον έχουν εγκαταλείψει το κυνήγι του τίτλου και χάνουν το ενδιαφέρον τους για την τρέχουσα σεζόν, θέλουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για επιστροφή στο… μέλλον! Έτσι σκοπεύουν να ζητήσουν από τις ομάδες δύο μελλοντικές επιλογές στο Draft για να παραχωρήσουν τον Κρόουντερ. Στα 32 του ο δυναμικός φόργουορντ δεν αποτελεί επένδυση. Αποτελεί όμως, σημαντικό γρανάζι στην προσπάθεια των Μιλγουόκι Μπακς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ στο ντεμπούτο του οδήγησε τους Μάβερικς σε μεγάλη νίκη (vids)
NBA

08:08 - 09.02.2023

Ο Κάιρι Ίρβινγκ στο ντεμπούτο του οδήγησε τους Μάβερικς σε μεγάλη νίκη (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν εκτός, αλλά ο Κάιρι Ίρβινγκ ήταν… εντός. Με 24 πόντους στο πρώτο του παιχνίδι με τους Ντάλας Μάβερικς προσέφερε μία σπουδαία επικράτηση (110-104) στο Λ.Α. με αντίπαλους τους Κλίπερς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, από τις μέρες του στο Φοίνιξ, απλώς τώρα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να τον αποκτήσει. 

Τα Ελάφια έχουν στην κατοχή τους τέσσερις επιλογές δεύτερου γύρου στο Draft του 2023 και άλλες τέσσερις στη λοταρία της επόμενης χρονιάς. Έχουν δηλαδή… περίσσευμα και η προσφορά στο Μπρούκλιν είναι έτοιμη! 

Στο μεταξύ, οι Νετς ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο παρκέ με τον Σπένσερ Ντίνγουιντι, ο οποίος μαζί με τον Ντόριαν Φίνι-Σμιθ αποκτήθηκαν από το Ντάλας (όταν έστειλαν τον Κάιρι Ίρβινγκ στους Μάβερικς). 

Ο Ντίνγουιντι, ο οποίος έχει… παρελθόν στο Μπρούκλιν, καθώς έπαιξε με τους Νετς από το 2016 έως το 2021, εμφανίστηκε και αυτός σε νέα σενάρια ανταλλαγής. Άρα, οι σκέψεις τους δεν σταματούν μετά τα trade των Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ.