Ασύλληπτο: Ο έξαλλος Μάικ Μπράουν αποβλήθηκε και πήγε στη συνέντευξη Τύπου με λάπτοπ (vids)

Ασύλληπτο: Ο έξαλλος Μάικ Μπράουν αποβλήθηκε και πήγε στη συνέντευξη Τύπου με λάπτοπ (vids)

Χρήστος Τσάλτας 08:27 - 15.01.2024

Απίστευτο κι όμως... μπασκετικό. Ο Μάικ Μπράουν είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές, με το πέρας του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς και πήγε στη συνέντευξη Τύπου με λάπτοπ, παρουσιάζοντας τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρόταν.

Οι Σακραμέντο Κινγκς γνώρισαν την ήττα από τους Μιλγουόκι Μπακς, στο Fiserv Forum, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση και τα νεύρα ήταν τεντωμένα σε όλη τη διάρκειά του. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως οι άνθρωποι των «βασιλιάδων» είχαν πολλά παράπονα από τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους σε κρίσιμα σημεία.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από τον Μάικ Μπράουν δεν υπήρχε. Ο προπονητής των Κινγκς ήταν έξαλλος ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που οδήγησε στην αποβολή του από την αναμέτρηση. Μια απόφαση που μόνο ήρεμα δεν την πήρε, με τον Μαλίκ Μονκ να προσπαθεί να τον κρατήσει ώστε να μην... ορμήξει στους διαιτητές.

Με το πέρας της αναμέτρησης μάλιστα ο Μπράουν πήγε τα παράπονα σε... άλλο επίπεδο. Αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έφερε στο podium ένα λάπτοπ, με το οποίο παρουσίασε φάσεις για τις οποίες οι Κινγκς διαμαρτύρονταν πως αλλοίωσαν την έκβαση της αναμέτρησης.