Ο Μίλος Τεόντοσιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Μίλος Τεόντοσιτς

i

Euroleague

Ο Μίλος Τεόντοσιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Νίκος Καλαμπάκας 23:21 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 10.07.2023

Δημοσιεύματα στη Σερβία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία του Μίλος Τεόντοσιτς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη τον τελευταίο καιρό, είναι πλέον είδηση! Ο Μίλος Τεόντοσιτς έπειτα από μια αξιοζήλευτη καριέρα, επιστρέφει στη Σερβία και στο μέλλον θα φοράει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Σέρβος «μάγος» φέρεται να βρίσκεται ήδη και με τα δύο πόδια στο «Αλεξάνταρ Νίκολιτς», αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο γκαρντ με τη σπουδαία ευρωπαϊκή καριέρα συμφώνησε για τον επαναπατρισμό του. Αυτό άλλωστε το είχε πει πριν αρκετούς μήνες ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε τον Σέρβο γκαρντ για έξι χρόνια στους ερυθρόλευκους της Σερβίας, παρά την ηλικία του (είναι 36 ετών). 

Ο Τεόντοσιτς τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε στη Βίρτους Μπολόνια, ξεδιπλώνοντας το αστείρευτο ταλέντο του και στην Ιταλία.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς λοιπόν φέρεται στα 36 του χρόνια να έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος έψαχνε ποιοτικούς γκαρντ προκειμένου να αντικαταστήσει τους Καμπάτσο και Βιλντόζα, που έφυγαν από το Βελιγράδι για Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Από την ημέρα που ο Τεόντοσιτς εγκατέλειψε το ΝΒΑ και επέστρεψε στην Ευρώπη, η φημολογία για ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν έντονη.

Πλέον, το θέμα δεν μένει σε φιλολογικό επίπεδο και όπως όλα δείχνουν, ο Μίλος επιστρέφει στη χώρα του για λογαριασμό του Αστέρα.

Για την ιστορία, η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στη Ζέλεζνικ τη σεζόν 2004-2005. Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στη Μπόρατς Τσάτσακ, ενώ το 2006-2007 επέστρεψε στην προηγούμενη ομάδα του.

Από το 2007 έως το 2011 αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τα χρώματα του Ολυμπιακού, ενώ ακολούθησε μια εξαετία στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ανοιχτή η πόρτα του Ολυμπιακού για επιστροφή του Πρίντεζη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:12 - 10.07.2023

Ανοιχτή η πόρτα του Ολυμπιακού για επιστροφή του Πρίντεζη

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν είναι απλά ένας παίκτης για τον Ολυμπιακό. Είναι μια σημαία του συλλόγου, με τον ίδιο να αναζωπυρώνει αυτό που όλοι σκεφτόμαστε. Πως θα έπρεπε να προσφέρει στον σύλλογο του Πειραιά από άλλο πόστο.

Το 2017 μετακόμισε στο ΝΒΑ όπου έμεινε μόλις ενάμιση χρόνο και το 2019 άφησε τον... μαγικό κόσμο ώστε να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια...