Μιλουτίνοφ για την πρωτοχρονιά του με τον Λεσόρ: «Άλλο η δουλειά, άλλο η ζωή»

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Μιλουτίνοφ για την πρωτοχρονιά του με τον Λεσόρ: «Άλλο η δουλειά, άλλο η ζωή»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:25 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:30 - 03.01.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι και απάντησε σε όσους σχολίασαν την αλλαγή χρονιάς που έκανε με τον Λεσόρ και με γιουγκοσλάβους του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι, έχοντας 13 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 κερδισμένα φάουλ, με τον ίδιο να έχει να πει αρκετά μετά το τέλος του αγώνα. 

Ο Σέρβος μίλησε στους «Playmakers» για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και την κατάσταση της υγείας του, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για την... πρωτοχρονιά του με τους παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και τον Ματίας Λεσόρ..

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα του Ολυμπιακού, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο: «Δεν έπαιξα μόνο εγώ καλά, όλη η ομάδα έπαιξα καλά. Βλέπουμε μπροστά και προχωράμε μόνο με νίκες».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την ώθηση που μου έδωσε στην αρχή της περιόδου, ύστερα από το χαμένο μου δίποντο. Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση και ενέργεια οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Για τη διαφορά του Ολυμπιακού στο ματς και η Αρμάνι Μιλάνο: «Χαλαρώσαμε νομίζαμε ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και δώσαμε χώρο στην Αρμάνι Μιλάνο. Δεν έπρεπε να βγάλουμε το πόδι από το γκάζι στον τελευταίο πεντάλεπτο. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια στον πόντο, όμως έχουμε χάσει και αρκετά με αυτόν τον τρόπο».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Έχω ακόμα χώρο για να βελτιωθώ. Δεν είμαι ακόμα όπως ήμουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στην αρχή με τον Ολυμπιακό. Δεν είμαι στο 100%».

Για το τί εύχεται για τη νέα χρονιά: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία και να πετύχουν όλοι τους στόχους τους».

Για την αλλαγή του χρόνου με παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύς κόσμος εκεί, παιδιά από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Άλλο πράγμα η δουλειά και άλλο πράγμα η ζωή έξω από το γήπεδο. Και εκεί μιλάμε για τις ζωές μας, δεν μιλάμε για τα σπορ».

🔴Ολυμπιακός - Μιλάνο 79-74: Φαλ και Πίτερς «καθάρισαν» στο φινάλε - Sportal Euroleague Show