Μπαρτζώκας: «Χρειαζόμαστε χρόνο που δεν έχουμε»!
i

©InTime

Μπαρτζώκας: «Χρειαζόμαστε χρόνο που δεν έχουμε»!

Sportal newsroom 00:14 - 03.01.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στους λόγους της νίκης επί της Αρμάνι Μιλάνο

Στην πίεση που έχουν στους ώμους τους τον τελευταίο καιρό στα παιχνίδια της Euroleague αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο για την 18η αγωνιστική.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το μεγάλο ματς με τη Μονακό, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ.

«Ήταν το τρίτο σερί ματς στο οποίο είχαμε πολλή πίεση. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε μετά από εκείνα με τη Βιλερμπάν και με την Άλμπα Βερολίνου. Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε καταπληκτικά, είχε τις ευκαιρίες της, έβαλε διαδοχικά τρίποντα για να γυρίσει στο ματς. Είχαμε διψήφια διαφορά, αλλά ήμασταν... αθώοι. Κάναμε λάθη και δεν είχαμε υπομονή, τους δώσαμε εύκολα καλάθια. Βρήκαν αυτοπεποίθηση, όμως στην ισοπαλία το τρίποντο του Γουίλιαμς-Γκος και η ασίστ του Φαλ, όπως και οι δύο άμυνες του Μουστάφα, έκριναν το αποτέλεσμα» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας.

Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του, πρέπει να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Βλέπετε ότι όλες οι ομάδες κάνουν ρεκόρ εισιτηρίων στη EuroLeague. Ακόμη και απέναντι στην Άλμπα, παίξαμε μπροστά σε 12 χιλιάδες θεατές κι ας μην κυριαρχούν στη διοργάνωση. Βλέπω και τα άλλα αποτελέσματα, όλοι αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας και τους συνδυασμούς που θα μας επιτρέψουν να παίξουμε καλά. Ας προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να παλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε».

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague Show: «Η ομάδα είναι πλήρης και δουλεύει πολύ καλά»
EUROLEAGUE

23:41 - 02.01.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague Show: «Η ομάδα είναι πλήρης και δουλεύει πολύ καλά»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο Sportal Euroleague Show και στάθηκε στα σημεία που έκριναν τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ εστίασε στον παράγοντα πίεση.

Ακόμη, ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον χρόνο που δεν έχει η ομάδα του για να κάνει διορθώσεις. «Κάναμε πολλά λάθη απόψε, νομίζω 17, έκαναν 11 κλεψίματα. Το κλέψιμο πάντα οδηγεί στον αιφνιδιασμό. Χρειαζόμαστε χρόνο, τον οποίο δεν έχουμε. Η Μονακό είναι δυνατός ανταγωνιστής για το Final Four, όλοι θα είναι έτοιμοι. Τα ματς που όλοι θεωρούν κερδισμένα είναι τα πιο δύσκολα. Αυτά που αν δεν τα κερδίσεις θα δημιουργηθεί κρίση είναι τα πιο δύσκολα» κατέληξε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Ολυμπιακός - Μιλάνο 79-74: Φαλ και Πίτερς «καθάρισαν» στο φινάλε - Sportal Euroleague Show