«Υπογράφει στην Παρτίζαν εντός 48 ωρών ο Μίροτιτς»

Νίκολα Μίροτιτς

i

Liga Endesa / Twitter

«Υπογράφει στην Παρτίζαν εντός 48 ωρών ο Μίροτιτς»

Χρήστος Τσάλτας 14:13 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 21.07.2023

Σύμφωνα με με τη Mozzart, Παρτίζαν και Μίροτιτς αναμένεται να επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους εντός των επόμενων δύο ημερών, βάζοντας έτσι τέλος στο σίριαλ της υπογραφής του 32χρονου φόργουορντ.

Τέλος μοιάζει να μπαίνει στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού με πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μίροτιτς. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Σέρβος φόργουορντ δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, το όνομα του έπαιξε σε Αρμάνι Μιλάνο, Ολυμπιακό, Ερυθρό Αστέρα, Παναθηναϊκό και Παρτίζαν. Εντέλει η τελευταία είναι αυτή που φαίνεται να κερδίζει την μάχη, παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελαν την αρχική συμφωνία να μην προχωράει.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Mozzart της Σερβίας. Σε σχετικό δημοσίευμα, γίνεται λόγος για επισημοποίηση της συνεργασίας Παρτίζαν - Μίροτιτς εντός 48 ωρών.

«Παρτίζαν και Μίροτιτς συμφώνησαν για συνεργασία πριν από καιρό και περίμεναν τις εξελίξεις με την Μπαρτσελόνα. Έτσι, αφαιρέθηκε και το τελευταίο νομικό εμπόδιο για την επισημοποίηση της συνεργασίας. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν σενάρια ότι πιέζεται πολύ ο Μίροτιτς να μην υπογράψει στους ασπρόμαυρους. Η Παρτίζαν ωστόσο δεν δίνει σημασία σε αυτές τις ιστορίες. Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον Μίροτιτς και από εκείνη τη στιγμή χτίζουν την ομάδα σαν να είναι μέρος της ο Νίκολα. 

Η Παρτίζαν συμφώνησε σε όλα όσα ήθελε ο Μίροτιτς, δεν υπήρξαν διαφωνίες στις διαπραγματεύσεις για το ζευγάρι, αντίθετα όλα διευθετήθηκαν σε 10 λεπτά. Υπάρχει λοιπόν η πεποίθηση πως όλα θα τελειώσουν μέσα στην ημέρα ή αύριο και ότι ο Μίροτιτς θα βάλει την ασπρόμαυρη φανέλα. Αν και πρέπει να κρατήσουμε μια πισινή, γιατί αυτού του είδους οι δουλειές καμιά φορά μπορεί να πάρουν χρόνο» αναφέρει το δημοσίευμα της Mozzart.

Μίροτιτς και Μπαρτσελόνα έφτασαν στα άκρα για τη λύση της συνεργασίας τους, εξαιτίας κυρίως του υπέρογκου συμβολαίου που είχε υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ήταν ωστόσο γνωστό από καιρό πως ο Σέρβος φόργουορντ θα αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο... 

Νέα δεδομένα για Σενγκέλια: Τι αποκάλυψε ο CEO της Βίρτους Μπολόνια για το μέλλον του
EUROLEAGUE

13:07 - 21.07.2023

Νέα δεδομένα για Σενγκέλια: Τι αποκάλυψε ο CEO της Βίρτους Μπολόνια για το μέλλον του

Ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, έφερε νέα δεδομένα στην υπόθεση του Τορνίκε Σενγκέλια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συζητείται θέμα πώλησης του Γεωργιανού ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι ήταν φυσιολογικό να σημάνει συναγερμός στη Euroleague, με πολλές ομάδες να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους. Μεταξύ άλλων και οι «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ. Ωστόσο όλα δείχνουν πως η Παρτίζαν κέρδισε τη μάχη και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει ένα πολύ «όπλο» στη φαρέτρα του τη νέα σεζόν.