Ο Αταμάν έχει πει για Μίροτιτς: «Η Νο1 επιλογή μου από την Euroleague»

Νίκολα Μίροτιτς

i

© Intime

Ο Αταμάν έχει πει για Μίροτιτς: «Η Νο1 επιλογή μου από την Euroleague»

Sportal newsroom 11:56 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 09.07.2023

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει κρύψει στο παρελθόν τον θαυμασμό του για την αγωνιστική αξία και την προσωπικότητα του Νίκολα Μίροτιτς.

Η «βόμβα» μεγατόνων με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα από τον Παναθηναϊκό έχει ανοίξει την όρεξη στον κόσμο των «πράσινων» για νέες μεγάλες κινήσεις.

Ταυτόχρονα, ήρθε και το δημοσίευμα από το Ισραήλ για να ρίξει λάδι στη... φωτιά, καθώς αναφέρει πως το Τριφύλλι έχει κάνει την κίνησή του για τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος μέχρι τώρα απασχολούσε έντονα τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με κάποια σενάρια φερόταν να είναι και πολύ κοντά στην τελική συμφωνία.

Μέσα σε όλη αυτή τη φημολογία, έρχεται και μια παλιότερη συνέντευξη του Εργκίν Αταμάν, για να επιβεβαιώσει τη μεγάλη εκτίμηση που έχει ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού στον Μαυροβούνιο αστέρα.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι μετά την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου το 2021 είχε δηλώσει ως προπονητής της Αναντολού Εφές (δείτε το παρακάτω βίντεο μετά το 33:00), ότι το Νο1 ντραφτ που θα έκανε από όλους τους παίκτες της Euroleague, αν μπορούσε, θα ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς.

«Αφήνοντας στην άκρη τους παίκτες μου στην Εφές, θα διάλεγα τον Μίροτιτς. Είναι ένας αστέρας που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Κι από όσα έχω δει έχει και εξαιρετική προσωπικότητα. Είναι καλός άνθρωπος και μαχητής», είχε αναφέρει.