Μουσική, χορός και ποτά στο Watch Party της Μονακό τη μέρα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Μάικ Τζέιμς

Μουσική, χορός και ποτά στο Watch Party της Μονακό τη μέρα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Γιώργος Γαβριλάκης 11:49 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 16.05.2023

Το Gaston Médecin στις 19 Μαϊου θα γεμίσει με φιλάθλους της Μονακό, που θα δουν ζωντανά από γιγαντοοθόνη στην έδρα της ομάδας, τον ημιτελικό του Κάουνας κόντρα στον Ολυμπιακό και το πρόγραμμα περιλαμβάνει DJ, δωρεάν ποτά και ένα Watch Party που ελπίζουν πως θα τους οδηγήσει στην πρόκριση.

Η Μονακό, πέραν από αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final Four, είναι και μία... φρέσκια δύναμη στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν έχει παράδοση, ούτε τεράστιες επιτυχίες να επιδείξει. Δεν φορά... βαριά φανέλα και οι οπαδοί της δεν είναι αμέτρητοι. Άλλωστε, στη χώρα -που αποτελεί το δεύτερο μικρότερο ανεξάρτητο κράτος στον κόσμο, μετά το Βατικανό- οι κάτοικοι ασχολούνται κυρίως με τα κότερα και τα καζίνο, τις επενδύσεις και τις τραπεζικές τους καταθέσεις. 

Τα σπορ πάντως, έχουν μέρος στη ζωή τους, η ποδοσφαιρική ομάδα πρωταγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ η Formula 1 αποτελεί σημείο αναφοράς για το Πριγκιπάτο και το Μόντε Κάρλο. 

Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»
EUROLEAGUE

14:04 - 12.05.2023

Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»

Ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κάουνας και έχει... σημαδέψει το τρόπαιο, καθώς όπως αποκάλυψε «ο Βασίλης Σπανούλης μου είχε πει κατά τη διάρκεια της σεζόν πως αν θέλω να υπολογίζομαι ανάμεσα στους κορυφαίους πρέπει να κατακτήσω της Euroleague δύο φορές»!

Εσχάτως, η ομάδα μπάσκετ κάνει επίσης χαρούμενους τους κατοίκους της περιοχής και ο Μάικ Τζέιμς με την παρέα του θα έχουν έντονη στήριξη εν όψει της πρώτης συμμετοχής του συλλόγου στην τελική φάση της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Επειδή όμως, δεν θα είναι πολλοί αυτοί που θα ταξιδέψουν στο Κάουνας για να δουν από κοντά τα παιχνίδια, η Μονακό φρόντισε να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα γιορτινή και ενθουσιώδη στο σπίτι της ομάδας, το Gaston Médecin. Τη μέρα του πρώτου αγώνα (19/5), αυτόν απέναντι στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, το γήπεδο θα λειτουργήσει σαν να ήταν έτοιμο να φιλοξενήσει το ματς. Οι κερκίδες για γεμίσουν κόσμο και όλοι μαζί θα δουν σε γιγαντοοθόνη το παιχνίδι. 

Αυτό θα είναι το Watch Party στην έδρα της ομάδας, που θα περιλαμβάνει μουσική, χορό και ποτά. Πέραν της προβολής των αγώνων, στο γήπεδο θα υπάρχει dj, ενώ σε κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί και ένα δωρεάν ποτό. Επίσης, οι Μονεγάσκοι ελπίζουν πως θα επαναλάβουν τη γιορτή και στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης, δύο μέρες αργότερα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι θα νικήσουν τον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες που σκοπεύουν να τους χαλάσουν το Party!