Μουμπρού: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ εδώ. Είναι ώρα να αλλάξουμε την ιστορία»
i

© Intime

Μουμπρού: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ εδώ. Είναι ώρα να αλλάξουμε την ιστορία»

Ο Άλεξ Μουμπρού μίλησε για την αναμέτρηση της Βαλένθια απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό να αποθεώνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, αλλά και να τονίζει πως ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα των Ερυθρόλευκων στην έδρα της Βαλένθια!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην έδρα της Βαλένθια, κάτι που ο Άλεξ Μουμπρού και οι παίκτες του θέλουν να αλλάξουν!

Την Παρασκευή (24/2), ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Βαλένθια, με τον κόουτς των Νυχτερίδων να έχει αρκετά να πει ενόψει του αγώνα, τονίζοντας την ανάγκη της ομάδας του για νίκη, αλλά και πλέκοντας το εγκώμιο του Ολυμπιακού. 

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, παίζουμε με αυτόν που είναι πλέον ο πρωτοπόρος της διοργάνωσης. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο inside game, όχι μόνο λόγω της σωματικής διάπλασης των σέντερ αλλά και λόγω του σκοραρίσματος από το "4" με τον Σάσα Βεζένκοφ και από τον Άλεκ Πίτερς. Έχουν σταθερό παιχνίδι, πασάρουν πολύ καλά την μπάλα. Πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους, να πάρουμε ώθηση από την άμυνα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την επίθεσή μας να λειτουργεί τέλεια», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Βαλένθια, προτού προσθέσει: «Ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά, έχει κερδίσει εκτός έδρας τη Ρεάλ, την Μπασκόνια... και δεν έχει ηττηθεί ποτέ εδώ. Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξουμε την ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι σε μια πολύ καλή στιγμή, έχει κατακτήσει το Κύπελλο για τη χώρα του με τρεις νίκες και διαφορές 20 πόντων».