Μουράτος: Αυτοί οι αγώνες χρειάζονται πάθος»

Βασίλης Μουράτος

i

©Intime

Μουράτος: Αυτοί οι αγώνες χρειάζονται πάθος»

Sportal newsroom 21:25 - 25.04.2023

Οι δηλώσεις του γκαρντ του Προμηθέα, Βασίλη Μουράτου, για το game 2 των playoffs της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Προμηθέας προετοιμάζεται για «μάχη» με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να νικήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να επιστρέψει τη σειρά εκεί, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση και άπαντες στο στρατόπεδο των Πατρινών είναι «φτιαγμένοι» για τον αγώνα αυτό.

Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος στις δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε ότι τέτοια παιχνίδια χρειάζονται πάθος. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του πρώτου αγώνα, αφού προστάτεψε την έδρα του και πήρε το προβάδισμα για να πάει στα ημιτελικά των playoffs της Basket League, όμως οι Πατρινοί δεν θα παραδοθούν εύκολα.

Ο Βασίλης Μουράτος στις δηλώσεις του είπε «Πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ότι το θέλουμε περισσότερο, να βγάλουμε την ένταση και το πάθος που αρμόζει σε τέτοια παιχνίδια», δίνοντας το στίγμα της αναμέτρησης.

Παράλληλα, η ομάδα της Πάτρας προετοιμάζεται για μεγάλο και δύσκολο αγώνα και έβγαλε ανακοίνωση προκειμένου να έχει τη στήριξη του κόσμου της:

«Το δεύτερο παιχνίδι των Play-Offs της #BasketLeague έρχεται την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 19:15. Η ομάδα μας καλείται να υπερασπιστεί την έδρα της και να κάνει το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ mateco, σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα. Η στήριξη του κόσμου μας είναι αναγκαία!

Προμηθεύσου τώρα το εσιτήριό σου είτε ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr, είτε δια ζώσης από το Promitheas Park από σήμερα και ώρες 10:00-18:00. Εναλλακτικά, την ημέρα του αγώνα από το Promitheas Park 10:00-15:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 17:30.

Εισιτήρια: https://cutt.ly/s-tickets-22-23

Η γενική είσοδος είναι 10€ ενώ υπάρχει περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτηρίων 7€ για φοιτητές, μαθητές, ανέργους και ΑμΕΑ», αναφέρουν οι Πατρινοί.