Γκριμάου: «Να δείξουμε ότι είμαστε σε άνοδο και με τον Ολυμπιακό»

Ρότζερ Γκριμάου

Γκριμάου: «Να δείξουμε ότι είμαστε σε άνοδο και με τον Ολυμπιακό»

Γιάννης Πάλλας 17:51 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 09.01.2024

Ο Ρότζερ Γκριμάου αναφέρεται στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα (10/1, 21:30) με τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα και θέλει να το πιστοποιήσει αυτό την Τετάρτη (10/1, 21:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

«Απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» δήλωσε αρχικά ο Ρότζερ Γκριμάου ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους».

Ουόκαπ: «Απολαμβάνω να αγωνίζομαι στο "Παλάου Μπλαουγκράνα"
EUROLEAGUE

17:21 - 09.01.2024

Ουόκαπ: «Απολαμβάνω να αγωνίζομαι στο "Παλάου Μπλαουγκράνα"

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ο παίκτης που μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (10/1) για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Ο ίδιος επισήμανε ότι το γήπεδο της Μπάρτσα είναι από τα αγαπημένα του, ενώ τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν καλό ρυθμό και πρέπει να τον διατηρήσουν.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να εδραιώσουμε την ανοδική πορεία στην οποία βρισκόμαστε συνεχίζοντας να προσθέτουμε παιχνίδια και νίκες. Η κυκλοφορία της μπάλας στον Ολυμπιακό είναι αρκετά καλή και το έχουν ως φιλοσοφία παιχνιδιού. Παίζουν πολύ καλά σε όλες τις πτυχές, είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα τόσο σε άμυνα όσο και σε επιθετικό παιχνίδι. Είναι δύσκολο στην αρχή για τους νέους παίκτες που έρχονται από διαφορετικές τοποθεσίες να προσαρμοστούν σε ένα νέο στυλ παιχνιδιού, αλλά το κατάφεραν γρήγορα».