Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο μάτι τον Οτζελέγιε και είναι έτοιμη να κάνει κίνηση

Σέμι Οτζελέγιε

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο μάτι τον Οτζελέγιε και είναι έτοιμη να κάνει κίνηση

Χρήστος Τσάλτας 16:47 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 10.04.2024

Παρ' ότι η σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία της η Μπαρτσελόνα ξεκινάει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, με το όνομα του Σέμι Οτζελέγιε να βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Ρότζερ Γκριμάου.

Η τελική ευθεία σε ACB και Euroleague έχει ήδη ξεκινήσει, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους και να διεκδικεί τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την κατάκτηση του τίτλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κάτι που λείπει εδώ και αρκετά χρόνια από τη συλλογή της.

Οι Καταλανοί έχουν ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ τους, με την μεταγραφή του Ρίκι Ρούμπιο να είναι το... κερασάκι στην τούρτα. Την ίδια ώρα όμως έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, έχοντας βάλει ήδη στο μάτι έναν παίκτη αρκετά γνώριμο στον Ρότζερ Γκριμάου και τους συνεργάτες του.

Η «εκτόξευση» της Μπαρτσελόνα μετά την απόκτηση του Ρούμπιο
EUROLEAGUE

20:37 - 07.04.2024

Η «εκτόξευση» της Μπαρτσελόνα μετά την απόκτηση του Ρούμπιο

Η επίδραση του Ρίκι Ρούμπιο στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγαλύτερη από το αγωνιστικό κομμάτι. Το εμπορικό τμήμα και αυτό των social media «τρίβουν τα χέρια τους» τους τελευταίους μήνες, αφού η άφιξη του Ισπανού γκαρντ τους έχει... εκτινάξει!

Ο λόγος για τον Σέμι Οτζελέγιε που την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Βαλένθια. Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στην Ευρώπη για δεύτερη διαδοχική σεζόν, μετά την παρουσία του στην Βίρτους Μπολόνια και σε μια άκρως ανταγωνιστική και απαιτητική Euroleague έχει δείξει πως έχει τον τρόπο να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Οι «πορτοκαλί» αναμένεται να έχουν πολλές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς η φήμη για συμμετοχή στο Eurocup της νέας σεζόν ολοένα και φουντώνει. Μάλιστα ήδη ο ηγέτης του συνόλου, Κρις Τζόουνς έχει εκφράσει τάσεις φυγής, με την Βίρτους Μπολόνια να καλοβλέπει τη περίπτωσή του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Οτζελέγιε διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του αλλά και την ικανότητά του να απειλήσει τόσο με σουτ μέσης/μακρινής απόστασης, όσο και με πρόσωπο στο καλάθι. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του περσινού καλοκαιριού το όνομά του συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να παραδέχεται πως δεν υπήρξε κάτι το χειροπιαστό από την πλευρά της ομάδας του Πειραιά.