Η ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: «Παιδιά, σας παρακαλώ...» (vid)

Η ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: «Παιδιά, σας παρακαλώ...» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:42 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 29.05.2024

Όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις της υπερηχητικής Ρεάλ Μαδρίτης κι ηττήθηκε με 87-76 στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους παίκτες του μετά από την ήττα στην Uber Arena και τόνισε ότι πρέπει άπαντες να είναι περήφανοι για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, ενώ παράλληλα τους ζήτησε να μην έχουν τα κεφάλια τους κατεβασμένα, να σηκωθούν και να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα.

«Πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ περήφανοι και ικανοποιημένοι για το ταξίδι μας στη φετινή σεζόν. Δώσατε τα πάντα στην EuroLeague. Έχουμε ακόμα έναν τίτλο που πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τον κατακτήσουμε. Μην έχετε κατεβασμένα κεφάλια, παιδιά. Ήταν τρία Final Four στη σειρά, δεν ήμασταν τυχεροί σε κάποιες λεπτομέρειες. Ίσως δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να φτάσουμε στον τίτλο. Όπως και να έχει δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Πάμε, ψηλά τα κεφάλια. Σας παρακαλώ, σηκωθείτε! Σηκωθείτε όρθιοι», ανέφερε συγκεκριμένα ο κόουτς των Πειραιωτών στα αποδυτήρια της ομάδας.

🔴Sportal Euroleague Show LIVE: Ο Παναθηναϊκός στον τελικό, ο Ολυμπιακός λύγισε από την τρομερή Ρεάλ