Το θρυλικό GiveAway της Μπέριλ: Χαρίζει την επετειακή φανέλα του Ολυμπιακού με το Νο 77 του Σακίλ

Το θρυλικό GiveAway της Μπέριλ: Χαρίζει την επετειακή φανέλα του Ολυμπιακού με το Νο 77 του Σακίλ

Sportal newsroom 13:50 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 05.01.2024

H αγαπημένη σύντροφος του Σακίλ ΜαΚίσικ, Μπέριλ, η οποία είναι και... κάτοχος της ιστορικής και υπογεγραμμένη εμφάνιση του Ολυμπιακού από τη Night of the Legend, αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη, κληρώνει και χαρίζει μέσω των social media το ανεκτίμητο αντικείμενο!

Ένα δώρο σε έναν εκλεκτό και τυχερό ακόλουθό της στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσε πως θα κάνει η Μπέριλ. Η σύντροφος του Αμερικανού φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ, είχε προνοήσει τη βραδιά που οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν τον Βασίλη Σπανούλη (Night of the Legend) να κρατήσει την επετειακή φανέλα με το Νο 77 του αγαπημένου της, αλλά και με όλες τις χειρόγραφες υπογραφές των παικτών του Ολυμπιακού πάνω της. 

Παρά το ανεκτίμητο της αξίας της συγκεκριμένης φανέλας, η Μπέριλ αποφάσισε να την χαρίσει σε έναν τυχερό. Και όπως πράττουν οι... influencers της ψηφιακής εποχής, αυτό θα συμβεί μέσω της διαδικασίας Give Away στο επίσημο προφίλ της στο Instagram 

Η «καυτή» σύνθεση του Ολυμπιακού: Μπέριλ, Λόρεν και Νικόλ στο Πρωτοχρονιάτικο γλέντι (vid)
SPORT+

14:36 - 02.01.2024

Η «καυτή» σύνθεση του Ολυμπιακού: Μπέριλ, Λόρεν και Νικόλ στο Πρωτοχρονιάτικο γλέντι (vid)

Οι αγαπημένες των Σακίλ ΜακΚίσικ, Τζορτζ Πάπας και Ναζ Μήτρου-Λονγκ συνεργάστηκαν άψογα στον χορό και τα highlights που δημιούργησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ήταν εντυπωσιακά.

Μάλιστα η Μπέριλ, η οποία έχει 50.000 followers στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, δήλωσε πως θα ανακοινώσει τον τυχερό την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!