Σημαντική κίνηση των Σέλτικς, βάζουν στο προπονητικό επιτελείο τους τον Σαμ Κασέλ

Σημαντική κίνηση των Σέλτικς, βάζουν στο προπονητικό επιτελείο τους τον Σαμ Κασέλ

Χρήστος Τσάλτας 11:01 - 05.06.2023

Οι Μπόστον Σέλτικς αναμένεται να προχωρήσουν σε μια σειρά αλλαγών, με σκοπό να παρουσιαστούν πιο δυνατοί σε όλα τα επίπεδα, με την ομάδα της Βοστώνης να φτάνει σε συμφωνία με τον Σαμ Κασέλ, ο οποίος θα είναι ο νέος συνεργάτης του Τζόε Μαζούλα.

Μια κίνηση με μεγάλη σημασία ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν οι Μπόστον Σέλτικς. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μπραντ Στίβενς, είχε προαναγγείλει αλλαγές όσον αφορά το προπονητικό επιτελείο, καθώς σκοπός ήταν να προστεθεί ένας έμπειρος προπονητής στο πλευρό του Τζόε Μαζούλα.

Αυτός βρέθηκε σε μια προσωπικότητα πολύ γνώριμη στην Μασαχουσέτη. Ο Σαμ Κασέλ επιστρέφει στη Βοστώνη, αυτή τη φορά ως προπονητής, καθώς θα είναι το... δεξί χέρι του Μαζούλα τη νέα σεζόν.

Οι δύο δρόμοι του Τζέιλεν Μπράουν: Το supermax που διεκδικεί και το ενδεχόμενο ανταλλαγής
NBA

15:48 - 31.05.2023

Οι δύο δρόμοι του Τζέιλεν Μπράουν: Το supermax που διεκδικεί και το ενδεχόμενο ανταλλαγής

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και οι Μπόστον Σέλτικς έχουν μπροστά τους πολύ σημαντικές αποφάσεις να πάρουν, με αυτή που σχετιζεται με τον Τζέιλεν Μπράουν να κρίνει πολλά για το μέλλον του franchise.

Ο Κασέλ πριν από 15 χρόνια, όταν ακόμα ήταν ενεργός στα παρκέ, φόρεσε την πράσινη φανέλα και είχε ενεργό ρόλο στην επιστροφή των Σέλτικς στην κορυφή τη σεζόν 2007-08.  Σεζόν κατά την οποία η ομάδα της Μασαχουσέτης κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα της ιστορίας της έως τώρα. Τότε ως back up πόιντ γκαρντ είχε υποστηρικτικό ρόλο για τον Ραζόν Ρόντο, βοηθώντας τον -τότε- νεαρό γκαρντ της ομάδας να εξελιχθεί.

Αυτή τη φορά ο ρόλος του θα είναι σαφώς πιο αναβαθμισμένος και πιο σημαντικός αυτή τη φορά, με τον Στίβενς να ποντάρει πολλά στην προπονητική εμπειρία του Κασέλ, ο οποίος αφήνει τη Φιλαδέλφεια και τους Σίξερς για να επιστρέψει σε ένα γνώριμο περιβάλλον, με σκοπό να βοηθήσει και τον Μαζούλα να εξελιχθεί σαν προπονητής.