Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έπαιξε με στομαχικές διαταραχές στο Game 7 με Χιτ και έκανε εμετό την ώρα του αγώνα

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έπαιξε με στομαχικές διαταραχές στο Game 7 με Χιτ και έκανε εμετό την ώρα του αγώνα

Χρήστος Τσάλτας 11:25 - 31.05.2023

«Επώδυνο» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το Game 7 κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, για τους Μπόστον Σέλτικς, καθώς πέραν του τραυματισμού του Τζέισον Τέιτουμ, στο ξεκίνημα του αγώνα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Κατάφεραν να γυρίσουν σειρά από το 0-3, να φέρουν τα πάντα στην απόλυτη ισορροπία (3-3) και το Game 7 ήταν στην έδρα τους, το TD Garden. Οι Μπόστον Σέλτικς είχαν καταφέρει να πάρουν το μομέντουμ, σε μια σειρά στην οποία βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή κόντρα στην ομάδα της Φλόριντα.

Το Game 7 δεν πήγε καθόλου καλά για την ομάδα του Τζόε Μαζούλα, κάτι που φάνηκε από την πρώτη κιόλας φάση, όταν ο Τζέισον Τέιτουμ γύρισε τον αστράγαλό του. Ο JT έπαιξε παρά τον πόνο, όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που είχε να διαχειριστεί η ομάδα της Μασαχουσέτης.

Μπόστον Σέλτικς, η επόμενη μέρα: Ο κορμός και τα δύο ερωτηματικά Μπράουν-Ουίλιαμς
NBA

10:15 - 30.05.2023

Μπόστον Σέλτικς, η επόμενη μέρα: Ο κορμός και τα δύο ερωτηματικά Μπράουν-Ουίλιαμς

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Μπόστον Σέλτικς, στο Game 7 των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ και πλέον για την ομάδα του Τζόε Μαζούλα ξεκινά η περίοδος της off season, όπου θα τεθούν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα.

Αυτό γιατί πρόβλημα προέκυψε και με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Ο «Timelord» ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές κατά τη διάρκεια της ημέρας και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ έκανε εμετό, δείγμα της κατάστασής του, η οποία δεν ήταν καθόλου καλή. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος άλλωστε που αγωνίστηκε μόλις 14 λεπτά στο Game 7, καθώς δεν ήταν σε κατάσταση τέτοια ώστε να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν.

Πλέον τόσο ό ίδιος, όσο και η ομάδα του κοιτάζουν την επόμενη μέρα, προκειμένου να παρουσιαστούν δυνατοί. Ο Ουίλιαμς αναμένεται να είναι ξανά ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» κοντά στο καλάθι, έχοντας παγιώσει τη θέση του ως αμυντικος ογκόλιθος στο παιχνίδι της ομάδας του Τζόε Μαζούλα.