Αντετοκούνμπο: «Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε την ταυτότητά μας, αλλά δεν χρειάζεται... πανικός!»
i

printscreen

Αντετοκούνμπο: «Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε την ταυτότητά μας, αλλά δεν χρειάζεται... πανικός!»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:33 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.11.2023

Τη μέρα που ο Μπακς νίκησαν τους Καβαλίερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός του ότι εξήγησε πως «χρειάζεται δουλειά για να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο», σημείωσε πως «δεν χρειάζεται πανικός, αλλά συνεχόμενη προσπάθεια». Επίσης, έδειξε την εμπιστοσύνη του στον κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν, την συμπάθειά του στον νεαρό Αντρέ Τζάκσον και μία μικρή... ανησυχία για τον τραυματισμό του Τζέι Κρόουντερ.

Πλέον, έχει και την εμπειρία να... διαβάσει τα δεδομένα που περιστοιχίζουν το παιχνίδι. Άλλωστε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει την ενδέκατη σεζόν του στο ΝΒΑ και μπορεί πλέον να ξεχωρίσει πράγματα που τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσε. Γι' αυτό και διαπιστώνει πως «ακόμα προσπαθούμε να βρούμε μία ταυτότητα για το παιχνίδι μας», όπως χαρακτηριστικά είπε λίγο μετά την επιστροφή των Μιλγουόκι Μπακς στις νίκες και αφού είχε προηγηθεί η εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς

Στα μάτια του Greek Freak υπάρχει μία κάποια εξέλιξη και σίγουρα προοπτική, αλλά «σε καμία περίπτωση δεν είμαστε καν κοντά σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Πρέπει να βελτιωθούμε και να εμπιστευόμαστε το πλάνο μας». Μάλιστα, μπήκε σε συγκεκριμένα... χωράφια όπως για παράδειγμα τον τρόπο που ξεκινάει τα παιχνίδια ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, «ο οποίος πρέπει να είναι επιθετικός από το ξεκίνημα και να τον βοηθήσουμε όλοι να βρει ρυθμό. Σιγά σιγά θα δούμε τι δουλεύει και τι όχι. Έχουμε ακόμα 72 παιχνίδια και τα Play Offs και ελπίζω να βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε στο τέλος της σεζόν. Ίσως κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ποιοι είμαστε στην πραγματικότητα. Αλλά είναι είναι φυσιολογικό. Έχουμε παίξει μόνο δέκα παιχνίδια...». 

Όσον αφορά στη δική του απόδοση και την δεύτερη συνεχόμενη 35άρα του, απλώς... «προσπαθούσα απλώς να είμαι ενεργητικός, Είχα αρκετά την μπάλα στα χέρια. ημουν επιθετικός και προσπαθούσα να απειλήσω κάτι το οποίο δούλεψε». O Αντετοκούνμπο στάθηκε και στην παρουσία του νεαρού Αντρέ Τζάκσον, ο οποίος «στα τελευταία 3-4 παιχνίδια μας έχει δώσει πολλές βοήθειες και γενικά λατρεύω την ενέργειά του».

Οι Νάγκετς επέκτειναν το συμβόλαιο του κόουτς Μάικ Μαλόουν και τον κάνουν... πλούσιο
NBA

10:36 - 14.11.2023

Οι Νάγκετς επέκτειναν το συμβόλαιο του κόουτς Μάικ Μαλόουν και τον κάνουν... πλούσιο

Το ESPN αποκάλυψε πως ο Μάικ Μαλόουν υπέγραψε νέα σύμβαση συνεργασίας με τους Ντένβερ Νάγκετς και τα οικονομικά δεδομένα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά φημολογείται πως θα εισπράξει ένα ποσό κοντά σε αυτά που συμφώνησε ο Γκρεγκ Πόποβιτς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Δηλαδή 80 εκατομμύρια δολάρια για 5 χρόνια!

Ένα δυσάρεστο νέο πάντως, ήταν ο τραυματισμός του Τζέι Κρόουντερ, για τον οποίο μίλησε και ο 29χρονος σούπερ σταρ σημειώνοντας πως «είναι σκληρό για εμάς να μην τον έχουμε μαζί μας. Είναι σημαντική η παρουσία του. Μιλάει πολύ, βοηθάει να είναι όλοι στην σωστή θέση πάνω στο παρκέ και δίνει κίνητρο στους υπόλοιπους. Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν, παίζει καλά σε άμυνα και επίθεση και θα μας λείψει. Μιλήσαμε λίγο, του ευχήθηκα ταχεία ανάρρωση και πιστεύω ότι θα επιστρέψει το ίδιο δυνατός».