Συνεχίζει στο πλευρό του Γιάννη ο Μίντλετον στους Μπακς

Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ

i

© photo by Thearon W. Henderson / Getty Images / Ideal Images

Συνεχίζει στο πλευρό του Γιάννη ο Μίντλετον στους Μπακς

Χρήστος Τσάλτας 01:52 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 02:59 - 01.07.2023

Μιλγουόκι Μπακς και Κρις Μίντλετον θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, καθώς έφτασαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Από το 2013 βρίσκεται στο Μιλγουόκι και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εξέλιξης των Μπακς. Ο Κρις Μίντλετον έγινε συνώνυμο της ομάδας τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα σεζόν, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Αμερικανός σουτέρ συμφώνησε για νέο συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με τα «ελάφια» το οποίο θα του αποφέρει 102 εκατ συνολικά, ρίχνοντας... άγκυρα στο Ουισκόνσιν, καθώς πλέον θα κλείσει 13 χρόνια με την πράσινη φανέλα, με την οποία το 2021 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παρά το γεγονός πως τα τελευταία 2 χρόνια ο 31χρονος σουτέρ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, η εμπιστοσύνη του front office της ομάδας, αλλά και του προπονητικού σταφ προς το πρόσωπό του δεν κλονίστηκε στιγμή, κάτι που φάνηκε και στην πράξη, με το συμβόλαιο που έδωσαν τα «ελάφια» στον All-Star γκαρντ.

Ο Μιντλετον τα τελευταία χρόνια αποτελεί το alter ego του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ως η δεύτερη επιλογή στην επίθεση και μαζί με τον Τζρου Χόλιντεϊ συνθέτουν την Big 3 των Μπακς. Μια τριάδα που θα μείνει αναλλοίωτη έπειτα και από τις εξελίξεις με το νέο συμβόλαιο του Μίντλετον.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο χαρισματικός άσος είχε αποφασίσει να κάνει Opt out στην επιλογή που είχε για τη σεζόν 2023-24, βγαίνοντας στην αφγορά ως free agent. Η ομάδα του Μιλγουόκι όμως δεν σκέφτηκε στιγμή να τον χάσει και το έδειξε στην πράξη, κρατώντας τον στο ρόστερ για τα επόμενα 3 χρόνια.