Ο Βόβορας πλάι στον Γκρίφιν στους Μπακς στο Summer League!
i

©InTime

Ο Βόβορας πλάι στον Γκρίφιν στους Μπακς στο Summer League!

Sportal newsroom 23:20 - 30.06.2023

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας θα καθίσει δίπλα στον Έιντριαν Γκρίφιν στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς στο Summer League του Λας Βέγκας

Ελληνικό χρώμα θα έχει ο πάγκος των Μιλγουόκι Μπακς στο Summer League του Λας Βέγκας (7-17 Ιουλίου), καθώς ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας θα καθίσει δίπλα στον Έιντριαν Γκρίφιν!

Μάλιστα, στο ρόστερ των «Ελαφιών» που θα βρεθεί στο Summer League θα υπάρχουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, ο Τζαμπάρι Πάρκερ, νούμερο 2 στο NBA Draft 2014 και πρώην παίκτης των Μπακς, ο Τάκο Φολ και ο Ιταλός γκαρντ Νίκο Μάνιον βρίσκονται στη διάθεση του νέου προπονητή της ομάδας Έιντριαν Γκρίφιν.

Στη Νεβάδα θα έχει μαζί του όλους τους συνεργάτες του (Τέρι Στοτς, Τζο Προύντι, Πάτρικ Μουτόμπο, Ντι Τζέι Μπέικερ, Βιν Μπέικερ, Τζος Οπενχάιμερ, Σίντνι Ντόμπνερ).

Ο Γιώργος Βόβορας θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου των Μπακς και θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες, που θα του φανούν χρήσιμες στη συνέχεια της προπονητικής του διαδρομής.