Κι άλλο παραλήρημα από τον Κάι Τζόουνς: «Είμαι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν και τον Σακίλ» (vid)

Κάι Τζόουνς

i

© photo by Jacob Kupferman / Getty Images / Ideal Images

Κι άλλο παραλήρημα από τον Κάι Τζόουνς: «Είμαι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν και τον Σακίλ» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:50 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 15.09.2023

Λίγες μέρες μετά την ακατανόητη συμπεριφορά του Κάι Τζόουνς και το βίντεο που ανησύχησε τους οικείους του, ο νεαρός σέντερ των Χόρνετς φαίνεται πως έχει κι άλλα ακατανόητα να πει: «Είμαι ο MVP, ο κορυφαίος αμυντικός και είμαι καλύτερος του ΛεΜπρόν και του Σακίλ», είπε ενώ ήταν ξύπνιος και δεν ονειρευόταν.

Η αλήθεια είναι πως ο Κάι Τζόουνς στο παρκέ είναι ένας ταλαντούχος νεαρός σέντερ με μεγάλη προοπτική. Οι Σάρλοτ Χόρνετς έχουν επενδύσει πάνω του, αλλά τελευταία αισθάνονται πως κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωσή του. Ότι έχει χάσει μέρος της... λογικής του (αν όχι ολόκληρη) και δεν ξέρει πλέον κανένας αν πρέπει να τον εμπιστευτεί ή όχι. 

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από μία ανάρτησή του 22χρονου στα social media, που έμοιαζε περισσότερο με μία κρίση πομπώδους παραληρήματος παρά με μία δήλωση. Τότε είχε βγει σε ζωντανή σύνδεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μούσκεμα στον ιδρώτα και σε... παράξενη ψυχική κατάσταση, ενώ κάτι έλεγε χωρίς κανένας να καταλάβει «τι» και «γιατί» και δίχως ειρμό σε καμία από τις σκέψεις του. Αν υπήρχαν τέτοιες! 

Τώρα, σταμάτησε τις βίντεο αναρτήσεις και πέρασε σε... γραπτά παραληρήματα. Το έβαλε με τους συμπαίκτες του, εξέφρασε την άποψή του ότι είναι καλύτερος απ' όλους, ενώ είναι βέβαιος πως σε «ένας εναντίον ενός» θα νίκαγε τους πάντες. Και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Σακίλ Ο'Νιλ.  

Κατ' αρχάς, ενημέρωσε πως ότι έχει γίνει μέχρι τώρα ανήκει στο παρελθόν, διότι πλέον η νέα έκδοση του εαυτού του θα τον κάνει «MVP και κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς». Εκεί ανήκουν οι βλέψεις του, αλλά πρακτικά δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Έχει εντυπωσιακά αθλητικά προσόντα, αλλά πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν του με 3,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ. Νούμερα που απέχουν... αρκετά από αυτά των πολυτιμότερων παικτών της λίγκας.  

Επίσης, έβαλε στο στόχαστρο και συμπαίκτες του. Θεωρεί πως αυτός πρέπει να είναι ο ηγέτης των Σάρλοτ Χόρνετς και όχι ο ΛαΜέλο Μπολ, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν παίζει περισσότερο από παίκτες όπως ο Μπράντον Μίλερ ή ο Μαρκ Τζάκσον. Και μάλλον δεν θα καταλάβει ποτέ γιατί εκτός των άλλων, δήλωσε πως σε έναν αγώνα «ένας εναντίον εντός» θα νικούσε για πλάκα «τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Σακίλ Ο'Νιλ». Καλή επιτυχία!