O Ντουάιτ Χάουαρντ ό,τι θυμάται χαίρεται! Θέλει κι αυτός να παίξει στο Παρίσι με την Team USA (vids)

Ντουάιτ Χάουαρντ

i

© photo by Jamie Schwaberow / Getty Images / Ideal Images

O Ντουάιτ Χάουαρντ ό,τι θυμάται χαίρεται! Θέλει κι αυτός να παίξει στο Παρίσι με την Team USA (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:57 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 15.09.2023

Όταν άκουσε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σκέφτεται να παίξει στους Oλυμπιακούς Αγώνες του 2024 και θέλει μαζί του τον Στέφεν Κάρι και τον Κέβιν Ντουράντ, ο Ντουάιτ Χάουαρντ έθεσε και τον εαυτό του στη διάθεση του Βασιλιά και της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ. Άλλωστε ήταν κι αυτός στο... Πεκίνο.

Όταν ασχολήθηκε σοβαρά με την καριέρα του στο μπάσκετ, ο Ντουάιτ Χάουρντ είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στο ΝΒΑ με πολλούς τρόπους. Με την άμυνά του φυσικά, αφού βραβεύθηκε τρεις φορές ως κορυφαίος αμυντικός, με τα αμέτρητα ριμπάουντ που μάζευε και με τα δυναμικά του καρφώματα. Ήταν All-Star, έκανε τους Ορλάντο Μάτζικ ανταγωνιστικούς στο πρωτάθλημα, ενώ αργότερα (πολύ αργότερα...) με τους Λέικερς κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα (2020). 

Πλέον, αγωνίζεται στην Ταϊβάν (τουλάχιστον μέχρι πέρσι αυτό έκανε), έχει κάνει την εμφάνισή του σε πυγμαχικούς αγώνες ως μποξέρ, αλλά τώρα μάλλον θέλει να ασχοληθεί με την... κωμωδία. Πλέον, η συμπεριφορά του στα social media θυμίζει περισσότερο με αυτή ενός Stand Up Comedian, παρά με αυτή του επαγγελματία αθλητή. 

Βέβαια, ο ίδιος το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει τη χώρα του να πάρει και πάλι το χρυσό μετάλλιο. Ακούγοντας τα νέα μετά την αποτυχία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου η Team USA κατετάγη τέταρτη και... καταϊδρωμένη, ενημερώθηκε πως ο ΛεΜπρόν Τζειμς εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού (2024) επαναδραστηριοποιείται και σκέφτεται να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα, αρκεί στο πλευρό του να είναι και ο Στέφεν Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ

Και τότε ήταν που ο Ντουάιτ Χάουαρντ ζήλεψε και ήθελε κι αυτός να λάβει μέρος. Μάλιστα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το βίντεο που επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές... 

Ο 37χρονος σέντερ με διάθεση για χιούμορ (λογικά) και έχοντας για παρέα τον φίλο του και σκηνοθέτη Τσέις Ουόκερ έστησαν μία παράσταση και το σενάριο είχε ως εξής: 

Ο Χάουαρντ ψάχνει να βρει τρόπο να πείσει τον ΛεΜπρόν πως έχει και αυτός μία θέση στο ρόστερ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα το επιχείρημά του είναι η συμμετοχή του στο Πεκίνο το 2008, τότε που το χρυσό μετάλλιο μπήκε στα στήθη τους. Ο Ουόκερ από την άλλη, για να τον βάλει στο κλίμα φέρνει και τη φωτογραφία από το Πεκίνο με τους Αμερικάνους στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Τελικά, ο Ντουάιτ Χάουαρντ πήρε το τηλέφωνο και άφησε ηχητικό μήνυμα στον ΛεΜπρόν για να του ξεκαθαρίσει τη θέση του και τον στόχο του.