O γιος του Ντουάιτ Χάουαρντ βάζει τα κλάματα εξαιτίας του πατέρα του - Το βίντεο που προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ
i

printscreen

O γιος του Ντουάιτ Χάουαρντ βάζει τα κλάματα εξαιτίας του πατέρα του - Το βίντεο που προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ

Γιώργος Γαβριλάκης 12:56 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 08.07.2023

Ένα βίντεο με τον γιο του Ντουάιτ Χάουαρντ να κλαίει λόγω της πίεσης που του ασκεί ο πατέρας του στην προπόνηση, έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ και ο πρώην σταρ του ΝΒΑ βρέθηκε και πάλι -όχι για τιμητικούς λόγους- στο επίκεντρο.

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ μετά το τέλος της λαμπερής ΝΒΑ καριέρας του, η οποία εκτοξεύθηκε πριν τελικά προσγειωθεί ανώμαλα, εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επικαιρότητα, όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους. Συνήθως κάτι λέει, κάτι κάνει ή κάτι υπονοεί και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έρχεται στο επίκεντρο. 

Πότε πλακώνεται με αντιπάλους, όπως συνέβη φέτος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν, πότε κάνει τον μάνατζερ και καλεί φίλους του σταρ του «μαγικού πλανήτη» να αγωνιστούν στην Ασία και γενικά όλο και κάτι σκαρφίζεται για να κάνει... αίσθηση -κυρίως αρνητική. 

Αυτό κατάφερε και τώρα. Έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ και προσπαθεί να περάσει... ποιοτικό χρόνο τον γιο του. Ο Χάουαρντ έχει πέντε παιδιά, με πέντε διαφορετικές γυναίκες και με κάποια από αυτά δεν έχει καλή σχέση και σχεδόν ανύπαρκτη επαφή. Όπως και με τις μανάδες τους. 

Ο... μεσαίος από τους τρεις γιους του όμως, ζει τις τελευταίες εβδομάδες στο σπίτι του 37χρονου σέντερ, ο οποίος από το 2004 έως το 2022 αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αναδείχθηκε ως ένας από τους σπουδαιότερους αμυντικούς και στην τελευταία του σεζόν κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας του, αγωνιζόμενος με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Επειδή, αυτός δεν έχει... μέλλον στη λίγκα, θέλει να εκπαιδεύσει τον απόγονό του ώστε να κυνηγήσει το όνειρο. Ίσως θα έπρεπε βέβαια να τον ρωτήσει πρώτα, διότι ο μικρός Χάουαρντ δεν δείχνει να το ευχαριστιέται. 

Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και έκανε με ταχύτητα φωτός τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον πατέρα να πιέζει μέχρι δακρύων τον γιο του, την ώρα που ο νεαρός βρίσκεται σε ένα μηχάνημα γυμναστικής. Ήθελε να σταματήσει, αλλά αυτό που άκουγε ήταν «Θα σου πω εγώ πότε θα σταματήσεις» και χωρίς να έχει άλλες αντοχές έβαλε τα κλάματα παραπονούμενος για το «βασανιστήριο». 

Ο Ρόντμαν έκανε τατουάζ στο μάγουλο το πρόσωπο της νέας του κοπέλας (pic)
ΜΠΑΣΚΕΤ

12:17 - 08.07.2023

Ο Ρόντμαν έκανε τατουάζ στο μάγουλο το πρόσωπο της νέας του κοπέλας (pic)

Ο Ντένις Ρόντμαν δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ακόμα και στα 62 του χρόνια. Αυτή τη φορά ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας έκανε τα τατουάζ στο μάγουλο το πρόσωπο της νέας του κοπέλας.

Τα σχόλια ήταν χιλιάδες, τα περισσότερα εκ των οποίων (όχι όλα) αρνητικά για την προσέγγιση του Ντουάιτ Χάουαρντ, ενώ η μάνα του μικρού δύσκολα θα ξαναστείλει το τέκνο της να περάσει το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του. 

Tags: