Ο Ρόντμαν έκανε τατουάζ στο μάγουλο το πρόσωπο της νέας του κοπέλας (pic)
i

printscreen

Ο Ρόντμαν έκανε τατουάζ στο μάγουλο το πρόσωπο της νέας του κοπέλας (pic)

Κώστας Τσιακλής 12:17 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 08.07.2023

Ο Ντένις Ρόντμαν δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ακόμα και στα 62 του χρόνια. Αυτή τη φορά ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας έκανε τα τατουάζ στο μάγουλο το πρόσωπο της νέας του κοπέλας.

Ο πρώην παίκτης του NBA, Ντένις Ρόντμαν, συνεχίζει την τρελή εξωγηπεδική του ζωή ακόμα καις τα 62 του χρόνια. Αυτή τη φορά ο Αμερικανός έκανε τατουάζ στο μάγουλο του το πρόσωπο μιας κοπέλας με την οποία είναι ερωτευμένος.

Ο Ντένις Ρόντμαν αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο NBA και φόρεσε τη φανέλα των Ντριτρόιτ Πίστονς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Σικάγο Μπουλς, Λος Άντζελες Λέικερς και Ντάλας Μάβερικς. Πέραν από των επιδόσεων του εντός γηπέδου ο Ρόντμαν είναι ιδιαίτερα γνωστό και για τις τρέλες του εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σταδιακά ο Ρόντμαν ξεκίνησε να δείχνει τα περίεργα στοιχεία του χαρακτήρα του αφού άρχισε να βάφει τα μαλλιά του και να ντύνεται με ένα ιδιαίτερο στυλ. Ο Αμερικανός ήταν έξω καρδιά καθώς έβγαινε συνεχώς, έπινε αρκετά ενώ είχε και μια έφεση στις γυναίκες. Μάλιστα ο Ρόντμαν είχε σχέση με τη γνωστή τραγουδίστρια Μαντόνα ενώ έφτασε στο σημείο να παντρευτεί την Κάρμεν Ηλέκτρα.

Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)
NBA

10:35 - 08.07.2023

Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε το δακτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου στην λατρεμένη του Αναμαρία, με την οποία έχει σχέση πολύ πριν εμφανιστεί στο ΝΒΑ. Ο 24χρονος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς προφανώς και άκουσε το πολυπόθητο «Ναι!» από την όμορφη ξανθομάλλα.

Μετά το τέλος της καριέρας του η κατάσταση του Ρόντμαν με το αλκοόλ είχε ξεφύγει και έφτασε σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να βλέπει το παιδί του. Επιπλέον είχε και στενή σχέση με τον δικτάτορα πρόεδρο της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Οι τρέλες δεν σταματάνε ποτέ για τον Ρόντμαν ακόμα και αν είναι πλέον 62 ετών. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης φαίνεται να είναι ερωτευμένος με κάποια νέα γυναίκα και έτσι έκανε τατουάζ στο μάγουλο του το πρόσωπο της. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: