Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χτυπήθηκε από σεκιούριτι του Ουεμπανιαμά - Την χαστούκισε και την ξάπλωσε στο πάτωμα
i

© printscreen

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χτυπήθηκε από σεκιούριτι του Ουεμπανιαμά - Την χαστούκισε και την ξάπλωσε στο πάτωμα

Sportal newsroom 20:48 - 06.07.2023

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναγνώρισε τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά και θέλησε να βγει μία φωτογραφία μαζί του.

Άτυχης ήταν η κατάληξη μίας τυχαίας συνάντησης της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά. Η ποπ σταρ βρέθηκε με τον σύζυγό της και δύο ακόμη φίλους στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με το TMZ, η παρέα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρισκόταν στο εστιατόριο ξενοδοχείου. Η ποπ σταρ μαζί με τον σύζυγό της και τους δύο φίλους τους θέλησαν να περάσουν λίγο χρόνο στο καζίνο και έγιναν αντιληπτοί από θαυμαστές της τραγουδίστριας που τους περικύκλωσαν.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναγνώρισε τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά, που πριν από λίγες εβδομάδες επιλέχθηκε στο Νο.1 του ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Η τραγουδίστρια πλησίασε τον Γάλλο μπασκετμπολίστα προκειμένου να του ζητήσει να βγουν μία φωτογραφία μαζί.

Όταν είχε φτάσει κοντά, τον χτύπησε στον ώμο και στη συνέχεια ένας σεκιούριτι του μπασκετμπολίστα φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό ΤΜΖ, η τραγουδίστρια ήταν αρκετά ταραγμένη ενώ της έπεσαν και τα γυαλιά που φορούσε.

Έφη Αχτσιόγλου: Τι ομάδα είναι και γιατί μετάνιωσε που πήγε γήπεδο με τον Τσακαλώτο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:04 - 06.07.2023

Έφη Αχτσιόγλου: Τι ομάδα είναι και γιατί μετάνιωσε που πήγε γήπεδο με τον Τσακαλώτο (vid)

Η βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε για την ομάδα που υποστηρίζει από μικρή, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός, στο οποίο συμμετέχει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε στο τραπέζι της και ο σεκιούριτι πήγε να της ζητήσει συγγνώμη. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει ξυλοδαρμό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της.