Sold Out η πρώτη μέρα του Summer League του Λας Βέγκας - Όλα τα βλέμματα στον Βικτόρ Ουεμπανιαμά (vid)
i

© photo by Sam Wasson / Getty Images / Ideal Images

Sold Out η πρώτη μέρα του Summer League του Λας Βέγκας - Όλα τα βλέμματα στον Βικτόρ Ουεμπανιαμά (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:32 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 06.07.2023

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/7) ξεκινάει το Summer League του Λας Βέγκας και διαρκεί μέχρι τις 17 Ιουλίου. Εκεί θα φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής των rookies και η παρουσία Βικτόρ Ουεμπανιάμα δημιουργεί συνθήκες... πανικού. Τα εισιτήρια της πρώτης μέρας εξαφανίστηκαν!

Τα πρώτα ουσιαστικά τεστ για τους πρωτοεμφανιζόμενους της λίγκας, γι' αυτούς που έπαιξαν ήδη μία χρονιά και ετοιμάζονται για τη δεύτερη, αλλά και για αρκετούς που ψάχνουν ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αποτελούν τα Summer Leagues. Και ειδικά το πιο ανταγωνιστικό και πιο φημισμένο όλων, αυτό που διεξάγεται κάθε Ιούλιο στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και τα ξημερώματα του Σαββάτου (8/7) ανοίγει τις πόρτες του και από αυτές θα περάσουν δεκάδες χιλιάδες κόσμου.

Η παρουσία του Βίκτορ Ουεμπενιάμα, της κορυφαίας επιλογή του Draft και του ανθρώπου που στηρίζουν το παρόν και το μέλλον τους οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα κάνει την πρώτη μέρα το ντεμπούτο του. Και τα εισιτήρια για τον αγώνα των Σπυρουνιών κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς ανακοινώθηκε ήδη ότι έχουν εξαντληθεί. Οι τιμές ξεκίνησαν από 186 δολάρια όταν τέθηκαν σε online διαθεσιμότητα, ενώ έφθασαν μέχρι τα 617 δολάρια. 

H επίδραση που δημιουργεί η μοναδική περίπτωση και φυσιογνωμία του 19χρονου Γάλλου είναι τρομερή, ενώ σε αυτό το πρώτο παιχνίδι, οι φίλαθλοι θα τον δουν να αναμετράται -όχι σε προσωπικό επίπεδο, καθώς παίζουν τελείως διαφορετικές θέσεις- με το Νο 2 του Draft. Δηλαδή, τον Μπράντον Μίλερ

Δύο μέρες αργότερα (ξημερώματα Δευτέρας 10/7) οι Σπερς θα αντιμετωπίσουν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, την ομάδα του Σκουτ Χέντερσον, ο οποίος αποτέλεσε το Νο3 της λοταρίας και οι τρεις τους εκπροσωπούν την πιο ταλαντούχα σύνθεση της πιο φρέσκιας... τάξης του ΝΒΑ.   

Στο μεταξύ το ΝΒΑ ενημέρωσε πως το Λας Βέγκας θα εμφανιστεί και ως τόπος φιλοξενίας αγώνων του ΝΒΑ και κατά τη διάρκεια της σεζόν. 

Συγκεκριμένα, το πρώτο In-Tournament που θα διεξαχθεί στα μέσα της χρονιάς 2023-24 θα περιλαμβάνει στο φορμά του Final Four κα η τελική φάση θα διεξαχθεί στην πόλη που κυριαρχούν τα καζίνο, η νυχτερινή διασκέδαση και ό,τι συμβαίνει σε εκείνα τα μέρη μένει εντός των συνόρων τους.