O Oυεμπανιαμά είπε ψέματα! Το βίντεο-ντοκουμέντο έδειξε πως η Μπρίντεϊ Σπίαρς ούτε που τον άγγιξε (vid)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Βικτόρ Ουεμπανιαμά

i

© Getty Images / Ideal Images

O Oυεμπανιαμά είπε ψέματα! Το βίντεο-ντοκουμέντο έδειξε πως η Μπρίντεϊ Σπίαρς ούτε που τον άγγιξε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:12 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 08.07.2023

Το οπτικοακουστικό υλικό δικαιώνει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν ακούμπησε καν τον Βικτόρ Ουεμπανιάμα, ο οποίος είχε δηλώσει πως «κάποιος με άρπαξε από πίσω» λίγο πριν ο σεκιούριτι ρίξει χαστούκι στην 42χρονη τραγουδίστρια.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/7) ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς. Δεν ήταν όσο εντυπωσιακός αναμενόταν, προσέφερε όμορφες στιγμές, αλλά ήταν πολύ άστοχος. Όπως ο ίδιος είπε μετά το παιχνίδι κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς «δεν ήξερα τι έκανα στο γήπεδο»

Ίσως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ίσως πάλι κάτι να τον απασχολούσε. Κάτι που το χάλασε τη συγκέντρωση και τη διάθεση. Ίσως αυτή τη φορά να... έφταιγε η Μπρίντεϊ Σπίαρς. 

Διότι, η 42χρονη τραγουδίστρια, mega star της μουσικής βιομηχανίας στο ξεκίνημα το αιώνα, σίγουρα δεν είχε καμία ευθύνη για το... σκηνικό που δημιουργήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Λας Βέγκας. Πριν το πρώτο παιχνίδι του 19χρονου Γάλλου. Τότε που η Μπρίτνεϊ δέχτηκε μία σφαλιάρα από τον υπεύθυνο ασφαλείας των Σπερς που βάδιζε στο πλευρό του Ουεμπανιαμά. 

Ο τελευταίος είχε εξηγήσει πως «κάποιος με άρπαξε από πίσω, δεν κατάλαβα τι ακριβώς είχε γίνει». Ψέματα! Διότι, το βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δεν αφήνει κανένα περιθώριο για... διαπραγμάτευση. 

Η Μπρίτνεϊ όντως, κατευθύνθηκε προς το μέρος του Βικτόρ Ουεμπανιαμά, αλλά όχι απλώς δεν τον άρπαξε όπως είπε ο σταρ του ΝΒΑ, αλλά δεν τον ακούμπησε καν. Είχε απλώσει το χέρι της, αλλά προτού έρθει σε επαφή μαζί της, ο σεκιούριτι... άπλωσε το χέρι του, το οποίο προσγειώθηκε στο πρόσωπο της.  

Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)
NBA

10:35 - 08.07.2023

Θα το πάρει το... κορίτσι ο Λούκα Ντόντσιτς! Η «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην αγαπημένη του (vid)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε το δακτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου στην λατρεμένη του Αναμαρία, με την οποία έχει σχέση πολύ πριν εμφανιστεί στο ΝΒΑ. Ο 24χρονος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς προφανώς και άκουσε το πολυπόθητο «Ναι!» από την όμορφη ξανθομάλλα.

Η ίδια χαρακτηρίζει την εμπειρία της αυτή ως... τραυματική, αφού το μόνο που ήθελε ήταν «να συγχαρώ τον αθλητή για την επιτυχημένη πορεία του», άντε και να βρει μία selfie μαζί του. Στην ανακοίνωσή της έκανε λόγω για αναίτια βία, αναφέρθηκε στα ψεύδη του Γάλλου παίκτη, αλλά και στο γεγονός ότι κανείς δεν της ζήτησε έστω μία συγγνώμη. 

Tags: