H λύση του Ντόντσιτς για το κρύο και τις ιώσεις που κυκλοφορούν: «Τσίπουρο από την πατρίδα»

H λύση του Ντόντσιτς για το κρύο και τις ιώσεις που κυκλοφορούν: «Τσίπουρο από την πατρίδα»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:24 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 17.12.2023

Ο Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς έκανε για μία ακόμα φορά αίσθηση με το παιχνίδι του. Το ίδιο όμως, κατάφερε να κάνει και με το κοντομάνικο μπλουζάκι που έβαλε στην προθέρμανση του αγώνα κόντρα στους Μπλέιζερς: «Rakija, Antivirus, Home Edition», έγραφε!

Οι Βαλκάνιοι... ενθουσιάστηκαν με την στιλιστική επιλογή του και κυρίως το μήνυμα που υπήρχε πάνω σε αυτήν. Την ίδια ώρα οι Αμερικάνοι άρχισαν να αναζητούν το λήμμα «Rakija» στα ιντερνετικά λεξικά. Όταν κατάλαβαν τι εννοούσε ο Λούκα Ντόντσιτς με την επιγραφή πάνω στο κοντομάνικο μπλουζάκι που φορούσε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης οι μισοί παραξενεύτηκαν και οι άλλοι μισή τον αποθέωσαν (στα κοινωνικά δίκτυα). 

Προτού ξεκινήσει η αναμέτρηση των Ντάλας Μάβερικς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που όταν ολοκληρώθηκε ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε το πέμπτο triple double του στη σεζόν και το 61ο της καριέρας του, καταγράφοντας στη στατιστική του 40 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, o Σλοβένος σούπερ σταρ εμφανίστηκε στο παρκέ για την προπόνηση με ένα γκρι T-Shirt. 

Τέσσερις Αντετοκούνμπο στο γήπεδο: Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Λίαμ και ο Μάβερικ (vids)
NBA

09:28 - 17.12.2023

Τέσσερις Αντετοκούνμπο στο γήπεδο: Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Λίαμ και ο Μάβερικ (vids)

Συνήθως δύο Αντετοκούνμπο αγωνίζονται με φανέλα των Μπακς. Ο Γιάννης και ο Θανάσης, αλλά αυτή τη φορά δραστηριοποιήθηκαν άλλοι δύο: Ο τετράχρονος Λίαμ και ο τριών ετών Μάβερικ, τα δύο από τα τρία τέκνα του Greek Freak.

Πάνω του έγραψε με λευκά γράμματα «Rakija - Antivirus - Home Edition», που σε μετάφραση προκύπτει το «Ρακί - Αντιιϊκό - Σπιτική Έκδοση». Πράγμα που σημαίνει ότι η συνταγή του για τη λύση του χειμωνιάτικου κρύου και των κρυολογημάτων που κυκλοφορούν τέτοια περίοδο είναι... λίγο τσίπουρο από την Σλοβενία.