O Μπόμπι Πόρτις έχει... θέμα με τον προπονητή των Μπακς και δεν το κρύβει (vid)

O Μπόμπι Πόρτις έχει... θέμα με τον προπονητή των Μπακς και δεν το κρύβει (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:43 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 08.12.2023

Μετά τον αποκλεισμό από τους Ιντιάνα Πέισερς, ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μπόμπι Πόρτις, μπήκε αγριεμένος στα αποδυτήρια...

Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του NBA, μία δυο (ακόμα και τρεις) ήττες, έστω κι αν... έρθουν μαζεμένες δεν είναι ικανές να χαλάσουν τη διάθεση της ομάδας σε απογοητευτικό βαθμό. Η regular season περιλαμβάνει 82 παιχνίδια, μέσω των οποίων διεκδικείται η πρόκριση στα play offs και υπάρχει απεριόριστος χρόνος για να διορθωθούν τα λάθη. 

Στο in-season tournament όμως, μία ήττα σημαίνει αποκλεισμός και αυτή την κατάσταση βίωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς, που έχασαν στον ημιτελικό από τους Ιντιάνα Πέισερς και ως εκ τούτου δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν στον τελικό του νεοσύστατου θεσμού το τρόπαιο του Κυπελλούχου. Αυτό θα το κάνουν οι Ινδιάνοι, στην T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, τα ξημερώματα της Κυριακής (10/12) κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Για τα Ελάφια η αποτυχία πρόκρισης πάντως, δημιούργησε ένταση και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Bleacher Report, Κρις Χάινς, ο φόργουορντ του Μιλγουόκι, Μπόμπι Πόρτις, είχε κάποια παράπονα και τα εξέφρασε στα αποδυτήρια. Τα περισσότερα εξ αυτών είχαν ως αποδέκτη τον προπονητή των Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, ο μέσες άκρες και σύμφωνα πάντα με τον Πόρτις, αδυνατεί να επιρρεάσει το παιχνίδι -ειδικά όταν αυτό κρίνεται στα τελευταία κρίσιμα λεπτά των αναμετρήσεων. 

Συνολικά πάντως στη σεζόν, οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν 15 νίκες και 7 ήττες, στην Ανατολή μόνο οι Μπόστον Σέλτικς είναι μπροστά τους στην κατάταξη, αλλά ειδικά μετά την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ βρίσκονται σε mode κατάκτησης του δακτυλιδιού του πρωταθλητή εδώ και τώρα! 

Οι πρωταγωνιστές των ημιτελικών: Ο Αντετοκούνμπο πάλεψε, ο Χαλιμπάρτον έλαμψε και ο ΛεΜπρόν έκανε... πλάκα (vids)
NBA

09:23 - 08.12.2023

Οι πρωταγωνιστές των ημιτελικών: Ο Αντετοκούνμπο πάλεψε, ο Χαλιμπάρτον έλαμψε και ο ΛεΜπρόν έκανε... πλάκα (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double double, αλλά οι Μπακς έχασαν από τους Πέισερς του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος «έλαμψε» στο χρωματιστό παρκέ της T-Mobile Arena του Λας Βέγκας και πλέον ετοιμάζεται για τη συνάντησή του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους Λέικερς που δείχνουν να έχουν «άγριες» διαθέσεις.

Και υπάρχουν φωνές, πέραν από αυτή του Μπόμπι Πόρτις, που θεωρούν πως ο Γκριφιν, ο οποίος είναι πρωτοεμφανιζόμενος head coach δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί μία τόσο απαιτητική κατάσταση. 

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!