Ο ηρωικός Χίροου διέλυσε τους Μπουλς και έστειλε τους Χιτ στα Playoffs (vids)
i

© photo by Rich Storry / Getty Images / Ideal Images

Ο ηρωικός Χίροου διέλυσε τους Μπουλς και έστειλε τους Χιτ στα Playoffs (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:24 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 20.04.2024

Οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν τους Σικάγο Μπουλς με 112-91 στο τελευταίο Play In ματς της Ανατολής και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάιλερ Χίροου, ο οποίος κάλυψε το κενό του τραυματία Τζίμι Μπάτλερ προκρίθηκαν στα Playoffs και στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Μπόστον Σέλτικς.

Κάτι ήξεραν ή έστω κάτι... ψυχανεμίζονταν οι Μαϊάμι Χιτ, όταν πριν την τελευταία τους ευκαιρία για να προκριθούν στα Playoffs αποφάσισαν πως εκείνοι θα τα καταφέρουν και όχι οι Σικάγο Μπουλς. Γι' αυτό και έκλεισαν πρόωρα αεροπορικά εισιτήρια για τη Βοστώνη, εκεί όπου οι Σέλτικς ως πρώτοι της Ανατολής περίμεναν να μάθουν ποια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί στον δρόμο τους στον πρώτο γύρο της post season.

Τελικά, στο Μαϊάμι οι Χιτ παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς τον ηγέτη τους Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος τραυματίστηκε στην ήττα από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στον πρώτα αγώνα των ανατολικών Play In, κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη: 112-91. Και δεν θα ήταν στη θέση καν να την διεκδικήσουν αν ο Τάιλερ Χίροου δεν ήταν αποφασισμένος να τα κάνει, ακόμα και όλα αν χρειαζόταν, μόνος του.

Ο 24χρονος γκαρντ παρέσυρε τους συμπαίκτες του στον ρυθμό του. Τελείωσε το ματς με 24 πόντους, πήρε 10 ριμπάουντ και έχασε το triple double για μία τελική πάσα. Είχε 9 ασίστ! Μαζί με τον εντυπωσιακό rookie Χάιμε Γιάκεζ και τους 21 πόντους του, οδήγησαν την ομάδα τους στην επιτυχία και πλέον ταξιδεύουν στη Βοστώνη για να αντιμετωπίσουν την ομάδα που πέρσι απέκλεισαν στους τελικούς της περιφέρειας, λίγες μέρες πριν χάσουν το πρωτάθλημα από τους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς.

To πρόγραμμα των Μπακς στον πρώτο γύρο των Playoffs - Τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς των Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ
NBA

12:36 - 19.04.2024

To πρόγραμμα των Μπακς στον πρώτο γύρο των Playoffs - Τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς των Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ

Οι Μιλγουόκι Μπακς συναντούν στον πρώτο γύρο της post season τους Ιντιάνα Πέισερς και προετοιμάζονται με την προοπτική ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα παίξει (λόγω της γάμπας του) ενδεχομένως ακόμα και σε ολόκληρη τη σειρά, που τo Game 1 αυτής θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/4, 02:00). Υπολογίζουν όμως, ότι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ θα είναι πανέτοιμος...

Για τους Σικάγο Μπουλς η σεζόν ολοκληρώθηκε στην Φλόριντα σε ένα ματς που από την αρχή έχασαν την... επαφή. Βρίσκονταν σχεδόν 20 πόντους από την πρώτη περίοδο και ουσιαστικά μόνο ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν ανταποκρίθηκε. Είχε 22 πόντους, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση.