Το poster dunk του Άντριου Ουίγκινς και το χορευτικό του ΝτιΆντζελο Ράσελ στην κορυφή των highlights (vid)
i

printscreen

Το poster dunk του Άντριου Ουίγκινς και το χορευτικό του ΝτιΆντζελο Ράσελ στην κορυφή των highlights (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:03 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 07.05.2023

Οι Λέικερς πήραν σπουδαία νίκη επί των Ουόριορς, αλλά ο Άντριου Ουίγκινς του Γκόλντεν Στέιτ αναρριχήθηκε στην κορυφή του Top 10 με το εντυπωσιακό του κάρφωμα στη... μούρη του Άντονι Ντέιβις - Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ «απάντησε» για την ομάδα του Λ.Α. με μία σπουδαία προσπάθεια που βρέθηκε στο Νο 2.

Στα play offs αναζητείται η ουσία της νίκης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το θέαμα υποβαθμίζεται. Την ώρα λοιπόν, που οι ομάδες μάχονται για να βρεθούν στους τελικούς των δύο περιφερειών -Ανατολής και Δύσης- εστιάζουν στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά το πλούσιο ταλέντο οδηγεί σε στιγμιότυπα που εντυπωσιάζουν. 

Από τα δύο ματς της τελευταία αγωνιστικής μέρας, αυτής που ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (6/5) με το παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ και των Νιου Γιορκ Νικς και συνεχίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (7/5) με την κόντρα των Λέικερς με τους Ουόριορς, προέκυψαν δέκα αξιομνημόνευτες φάσεις. 

O ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε φόρα και παραλίγο να βρεθεί... έξω από το γήπεδο (vid)
NBA

11:32 - 07.05.2023

O ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε φόρα και παραλίγο να βρεθεί... έξω από το γήπεδο (vid)

Η προσπάθειά του να ανακόψει τον Άντριου Ουίγκινς των Ουόριορς ήταν επιτυχημένη και κυρίως αποφασιστική. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στα 38 του έτρεξε σαν... έφηβος για μία κατοχή των Λέικερς και από την υπερπροσπάθεια βρέθηκε 20 μέτρα μακριά από το παρκέ!

Στην κορυφή όλων ήταν το εκπληκτικό κάρφωμα του Άντριου Ουίγκινς. Ο Καναδός φόργουορντ του Γκόλντεν Στέιτ ολοκλήρωσε δυναμικά και εντυπωσιακά την προσπάθειά του μπροστά στον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος ήταν ο MVP του αγώνα και οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη (και στο υπέρ τους 2-1), αλλά για μία στιγμή έγινε το θύμα των Πολεμιστών. ζεϊμπέκικο

Το... ξεπέρασε, ενώ ο συμπαίκτη τους, ΝτιΆντζελο Ράσελ, απέναντι στην πρώην ομάδα του και με προσωπικό αντίπαλο τον Κλέι Τόμπσον έβαλε σε εφαρμογή διαδοχικές ντρίμπλες και συνεχόμενες προσποιήσεις και με... χορευτικές κινήσεις εκτέλεσε εύστοχα από μέση απόσταση. Η έμπνευσή του και η δημιουργικότητά του τον τοποθέτησαν στη δεύτερη θέση των highlight με την alley hoop πάσα του Ντένις Σρέντερ στον Ντέιβις να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.