NBA Top 10: Στην κορυφή το δυναμικό κάρφωμα του Καμ Τζόνσον - Στο Νο 5 το μπλοκ του Αντετοκούνμπο (vid)

NBA Top 10: Στην κορυφή το δυναμικό κάρφωμα του Καμ Τζόνσον - Στο Νο 5 το μπλοκ του Αντετοκούνμπο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:29 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 01.12.2023

Σε μία αγωνιστική μέρα που περιελάβανε εννέα αγώνες και σημαντικές κόντρες ο Καμ Τζόνσον στην ήττα της ομάδας του (Μπρουκλιν Νετς) κατάφερε να δημιουργήσει την πιο όμορφη στιγμή από το σύνολο της δράσης. Στο Νο 2 βρέθηκε το τρίποντο που «πλήγωσε» τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε θέση στη λίστα των highlights.

To τρίποντο του Άλεξ Καρούζο, που αρχικά έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί οι Μπουλς νίκησαν τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, βρέθηκε ένα βήμα πριν από την κορυφή του NBA Top 10 των highlights που προέκυψαν από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/12). 

Στο Νο1 τοποθετήθηκε το τρομερό κάρφωμα που έκανε ο Καμ Τζόνσον, σε έναν αγώνα όπου οι Μπρούκλιν Νετς είχαν μόνο αυτό το θετικό στιγμιότυπο. Διότι, κατά τα άλλα ο η εντός έδρας ήττα από τους Σάρλοτ Χόρνετς μόνο αισιοδοξία δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα την Νέα Υόρκη. 

Αντετοκούνμπο: «Δεν σεβαστήκαμε το παιχνίδι και ο Θεός του μπάσκετ μας τιμώρησε» (vids)
NBA

09:29 - 01.12.2023

Αντετοκούνμπο: «Δεν σεβαστήκαμε το παιχνίδι και ο Θεός του μπάσκετ μας τιμώρησε» (vids)

Λίγο μετά την ήττα στο Σικάγο από τους Μπουλς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε τους λόγους που οι Μπακς δεν άξιζαν τη νίκη, ενώ στήριξε τον κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν για την επιλογή του να μην γίνει φάουλ στην τελευταία φάση της κανονικής περιόδου. Τότε που ο Άλεξ Καρούζο με τρίποντο έστειλε το ματς στην παράταση...

Στην ίδια λίστα, συμπεριλήφθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η ομάδα του οποίου επίσης ηττήθηκε, παρόλα αυτά ο 29χρονος σούπερ σταρ με το μπλοκ που έκανε στον Πάτρικ Ουίλιαμς των Μπουλς κατάφερε να πάρει θέση στο Νο 5 των κορυφαίων στιγμών την αγωνιστικής. 

Sportal Euroleague Show για τις μάχες των «αιωνίων» σε Μονακό & Βελιγράδι και του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: