Τη μέρα που ο Ραντλ έβαλε 57 πόντους, ο Πρινς είχε 8/8 τρίποντα και η Μινεσότα νίκησε στο Madison (vid)

Τζόρνταν ΜακΛάγκλιν (#6), Τορίν Πρινς (#12), Ρούντι Γκομπέρ.

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Τη μέρα που ο Ραντλ έβαλε 57 πόντους, ο Πρινς είχε 8/8 τρίποντα και η Μινεσότα νίκησε στο Madison (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:14 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 21.03.2023

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επικράτησαν των Νικς στη Νέα Υόρκη με το εντυπωσιακό 140-134 και τον ακόμα πιο εντυπωσιακό Τορίν Πρινς, ο οποίος με οκτώ τρίποντα σε ισάριθμες προσπάθειες και ρεκόρ καριέρας (35 πόντους) έκαναν τους 57 πόντους του Τζούλιους Ραντλ να μην είναι αρκετοί.

O Τζούλιους Ραντλ έγινε ο πρώτος παίκτης των Νικς μετά την εποχή του Καρμέλο Άντονι στη Νέα Υόρκη που έβαλε πάνω από 50 πόντους. Ο 27χρονος All-Star έκανε ρεκόρ καριέρας με 57 πόντους απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, παρόλα αυτά η ομάδα του βίωσε την ήττα στο Madison Square Garden. 

Οι Γουλβς εμφανίστηκαν στο Μεγάλο Μήλο, αποδεκατισμένοι και με την ψυχολογία σε κάτω του μετρίου επίπεδα. Ο Άντονι Έντουαρντς είναι τραυματίας, ενώ ο Καρλ Άντονι-Τάουνς έχει να παίξει μήνες. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον απογοήτευσης εμφανίστηκε ο Τορίν Πρινς σε μία βραδιά που θα την εξιστορεί στα εγγόνια και τα δισέγγονά του αν τα προλάβει. 

Ο 29χρονος φόργουορντ, Νο 12 στο Draft του 2016 και από πέρσι παίκτης των Λύκων, δεν έβαλε πολλά τρίποντα. Έβαλε όλα τα τρίποντα! Είχε 8/8 και έγινε ο έβδομος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έφθασε σε αυτά τα επίπεδα αποτελεσματικότητας. Οι μόνοι που τα είχαν καταφέρει πριν από αυτόν ήταν οι Μπεν Γκόρντον (δύο φορές), Τζεφ Χόρνατσεκ, Σαμ Πέρκινς, Στιβ Σμιθ, Λατρέλ Σπρίουελ και Μάικ Φίνλεϊ. 

Με 35 πόντους έκανε ρεκόρ καριέρας και οδήγησε την ομάδα του στο εντυπωσιακό 140-134. Επειδή όμως, ο Τζούλιους Ραντλ ήταν ασταμάτητος και έκανε και αυτός ρεκόρ καριέρας, ο Πρινς χρειάστηκε βοήθεια. Και την πήρε! Ο Μάικ Κόνλεϊ είχε 24 πόντους και 11 ασίστ, ενώ ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς είχε 18 πόντους. 

Για τους Νικς, που παραμένουν στην τέταρτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 42-31, ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε 23 πόντους και ο Ιμάνιουελ Κουίκλι πρόσθεσε 19 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο. Το πρόβλημα δεν ήταν η επίθεσή του, αλλά η άμυνά τους απέναντι στη Μινεσότα που βελτίωσε το ρεκόρ της σε 36-37.