Νέιπιερ: Ο «στόχος» του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από την Αρμάνι
i

Σαμπάζ Νέιπιερ / © Olimpia Milan

Νέιπιερ: Ο «στόχος» του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από την Αρμάνι

Sportal newsroom 20:19 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 28.01.2023

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ανακοινώθηκε και επίσημα από την Αρμάνι, με τον πρώην παίκτη της Ζενίτ να γίνεται έτσι κάτοικος Μιλάνου.

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού τις προηγούμενες ημέρες, όμως, εν τέλει, θα παίξει μπάσκετ πιο... δυτικά από την Ελλάδα. 

Ο Αμερικανός ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο και είναι πλέον και με τη... βούλα παίκτης του Ετόρε Μεσίνα, με τον παίκτη να καλείται να δώσει λύσεις στη νέα του ομάδα, που στα τελευταία παιχνίδια δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. 

Φράνκαμπ στο Sportal: «O Νέιπιερ είναι ηγέτης!» (pics, vids)
EUROLEAGUE

14:08 - 23.01.2023

Φράνκαμπ στο Sportal: «O Νέιπιερ είναι ηγέτης!» (pics, vids)

Ο Κόνερ Φράνκαμπ γνώστης και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και της Ελλάδας, συμπαίκτης του Σαμπάζ Νέιπιερ το σύντομο χρονικό διάστημα που φόρεσαν τη φανέλα της Ζενίτ, ξεκαθαρίζει στο Sportal: «Είναι σπουδαίος παίκτης και ταιριάζει στο υψηλό επίπεδο».

Ο πρώην παίκτης της Ζενίτ δεν κατάφερε να παίξει πέρσι στην Euroleague λόγω τραυματισμού, ενώ όταν ήταν να επιστρέψει, η ρωσική ομάδα απεβλήθη από την διοργάνωση, με τον Νέιπιερ να κάνει έτσι το ντεμπούτο του στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης με... καθυστέρηση και άλλη φανέλα.