Ο Καλάθης στο Sportal: «Θα υποστηρίξω τον Παναθηναϊκό στον τελικό» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:16 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 29.05.2024

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην κάμερα του Sportal και τόνισε ότι στον τελικό της Euroleague θα υποστηρίξει τον Παναθηναϊκό.

Ο Νικ Καλάθης ήταν εμφανώς απογοητευμένος με την εξέλιξη και τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον τελικό, όμως δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του σε ό,τι έχει να κάνει με τα λόγια του για αυτήν.

«Δεν βάζαμε τα σουτ», είπε στην κάμερα του Sportal και συνέχισε: «έπαιξαν καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο και εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Βγήκε μπροστά ο Καλαϊτζάκης και ο Γκραντ. Έπαιξαν καλύτερα και αυτό συμβαίνει. όταν δεν βάζεις σουτ στο Final 4, θα μείνει εκτός».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το γεγονός πως έπαιξε ένα νοκ άουτ παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ότι: «Είναι παράξενο. έχω παίξει σε αρκεtά Final 4 και έχουν σπουδαίους οπαδούς, ήταν περίεργο αλλά δεν επηρέασε το παιχνίδι».

Από την άλλη, ο Νικ Καλάθης τόνισε ότι το περιστατικό με τον Ιωάννη Παπαπέτρου θεωρείται λήξαν, καθώς «Δεν ήταν κάτι, Η ένταση της στιγμής. Μιλήσαμε και όλα καλά».

Ο ΝΙκ Καλάθης θα δει λοιπόν τον τελικό από την εξέδρα, με τον διεθνή γκαρντ όμως να έχει σκοπό να στηρίξει την άλλοτε ομάδα του. «Θα υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό. Εϊναι ελληνική ομάδα, σπουδαία ομάδα και θα τους στηρίξω».

Τέλος, αναφέρθηκε στον μικρό τελικό, που, σύμφωνα με τον Νικ Καλάθη, ακόμη δεν έχει έχει καταλάβει γιατί διεξάγεται. «Δεν ξέρω γιατί έχουν ακόμη τον μικρό τελικό. Έχουμε σπουδαίους οπαδούς που ήταν εδώ και μας στήριξαν και πρέπει να τους δείξουμε καλό μπάσκετ», ήταν τα λόγια του Καλάθη.

O Παπαγιάννης στο Sportal: «Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, επιστρέψαμε δύο φορές αλλά δεν τα καταφέραμε»
EUROLEAGUE

14:08 - 25.05.2024

O Παπαγιάννης στο Sportal: «Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, επιστρέψαμε δύο φορές αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης εξήγησε στο Sportal τι δεν λειτούργησε για την Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και έκανε τις προβλέψεις του για τον τελικό.