Νίκλας: «Έχουμε περάσει πολλά φέτος, η νίκη αυτή ήταν η απάντησή μας»

Θάνος Νίκλας

i

©Intime

Νίκλας: «Έχουμε περάσει πολλά φέτος, η νίκη αυτή ήταν η απάντησή μας»

Νίκος Καλαμπάκας 20:38 - 25.02.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Θάνου Νίκλα, μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού για την 16η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 74-61 για την 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ και ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά, Θάνος Νίκλας, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι έκανε λόγια για απάντηση από τις παίκτριές του.

Ο ίδιος αφού σημείωσε ότι η ομάδα του έχει περάσει πολλά τη φετινή σεζόν, επισήμανε ότι αν και αγωνιζόταν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα της δώσει το πλεονέκτημα έδρας:

«Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για το αποτέλεσμα αυτό. Για εμάς ήταν μια μεγάλη απάντηση. Δεν μας αρέσει να κλαιγόμαστε, αλλά έχουμε περάσει δύσκολα από την αρχή της σεζόν. Χρειάστηκε να αλλάξουμε ξένη, παίξαμε δύο φορές εκτός έδρας, χάσαμε όπως χάσαμε.

Ήρθαμε εδώ με την πλάτη στον τοίχο, δώσαμε το 100%, πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Από εκεί και πέρα, δεν έγινε κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να τελειώσουμε δυνατά τη χρονιά. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, ευχαριστώ το σταφ που έκανε καταπληκτική δουλειά, αλλά κυρίως τον κόσμο μας, που μας βοήθησε και μας έδωσε τρομερή ώθηση», τόνισε ο Έλληνας κόουτς.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Χριστινάκη, που μαζί με τη Βίτολα σημείωσε 20 πόντους. Η ίδια σχολίασε για τον αγώνα: «Πολύ σημαντικό ότι ήμασταν στην έδρα μας, κερδίσαμε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο, για αυτό και η νίκη έχει μεγαλύτερη αξία. Εκτελέσαμε το πλάνο πολύ σωστά, εκμεταλλευτήκαμε τα mismatch και ήμασταν πολύ καλοί στα ριμπάουντ. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, θεωρώ για αυτό κερδίσαμε».

Tags: