Στο γήπεδο του Ολυμπιακού ο Χαραλαμπόπουλος - Είδε από κοντά το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στο γήπεδο του Ολυμπιακού ο Χαραλαμπόπουλος - Είδε από κοντά το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» και είδε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Η εθνική ομάδα «πετάει» σήμερα για την Ολλανδία, εκεί όπου αύριο αγωνίζεται για τα προκριματικά του Eurobasket 2025 στο δεύτερο παιχνίδι της μετά από τη νίκη της Παρασκευής στο ΣΕΦ κόντρα στην Τσεχία.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει απουσίες αφού η Ελλάδα ταξιδεύει χωρίς τους Παπανικολάου, Ουόκαπ, Μήτογλου και Λαρεντζάκη, ενώ θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της Ελλάδας και θα είναι στη διάθεση του Σπανούλη για το αυριανό παιχνίδι, με τον Έλληνα παίκτη της Σάσαρι να δείχνει πως έχει κάνει... limit up στην καριέρα του. Και ήδη τα σενάρια είναι πολλά, μερικά απ' αυτά μιλούν για πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα και φυσικά στη Euroleague.

Ωριμάζουν οι συνθήκες επιστροφής του Χαραλαμπόπουλου – Τι έχει κάνει την τελευταία τριετία στην Ιταλία
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

19:26 - 24.02.2024

Ωριμάζουν οι συνθήκες επιστροφής του Χαραλαμπόπουλου – Τι έχει κάνει την τελευταία τριετία στην Ιταλία

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την εμφάνιση του στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Τσεχία έδειξε ότι είναι πλέον ένας πλήρης παίκτης για το υψηλό επίπεδο, στο οποίο τον βοήθησε η τριετής παρουσία του στην Ιταλία

Ο Χαραλαμπόπουλος θέλησε πάντως χθες να ξεφύγει από την πίεση των αγώνων της εθνικής, αλλά δεν ξέφυγε από τον αθλητισμό. Ο Έλληνας διεθνής εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στη χώρα μας και πήγε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι της Volley League γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Φυσικά έγινε αντιληπτός απ' όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς, στο οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ στο πλαίσιο της της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών και αγκάλιασε την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.