Ο Ντίβατς αποθεώνει τον Γιόκιτς

Νίκολα Γιόκιτς

i

© photo by Ethan Mito / Getty Images / Ideal Images

Ο Ντίβατς αποθεώνει τον Γιόκιτς

Νίκος Καλαμπάκας 17:30 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 31.05.2023

Ο Βλάντε Ντίβατς μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Νίκολα Γιόκιτς, τον οποίο θέλει να δει πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Λίγο πριν τους τελικούς του ΝΒΑ ανάμεσα στους Ντένβερ Νάγκετς και τους Μαϊάμι Χιτ, ο Βλάντε Ντίβατς παίρνει θέση και θέλει να δει πρωταθλητή τον Γιόκιτς!

Οι δύο δρόμοι του Τζέιλεν Μπράουν: Το supermax που διεκδικεί και το ενδεχόμενο ανταλλαγής
NBA

15:48 - 31.05.2023

Οι δύο δρόμοι του Τζέιλεν Μπράουν: Το supermax που διεκδικεί και το ενδεχόμενο ανταλλαγής

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και οι Μπόστον Σέλτικς έχουν μπροστά τους πολύ σημαντικές αποφάσεις να πάρουν, με αυτή που σχετιζεται με τον Τζέιλεν Μπράουν να κρίνει πολλά για το μέλλον του franchise.

Ο πρώην σέντερ των Λέικερς αποθέωσε τον Σέρβο σέντερ τονίζοντας ότι αξίζει το πρωτάθλημα, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε «έχει ανεβάσει τον πήχη για όλους».

Οι Νάγκετς θα έχουν το πλεονέκτημα στη σειρά τους με τους Χιτ, αφού η ομάδα του Μαϊάμι είχε μπει στα playoffs από το playin tournament και τελικά κατάφερε να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Ο Ντίβατς ωστόσο δεν είχε διάθεση για αμφιβολίες και έχρισε τον συμπατριώτη του φαβορί:

«Αν κάποιος αξίζει το δαχτυλίδι, είναι ο Γιόκιτς... Έχει ανεβάσει τον πήχη για όλους, είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του και ελπίζουμε να πετύχει φέτος. Οι Σέρβοι μπασκετμπολίστες προέρχονται από μια προηγμένη μπασκετική σχολή. Ο Νίκολα είναι δικό μας παιδί και είναι υπέροχο να τον παρακολουθούμε. Ελπίζουμε να κατακτήσει το πρωτάθλημα».